Economic

7 cadouri pentru băutorul de cafea din viața dumneavoastra

Alegerea cadoului perfect pentru iubitorii de cafea din viața dvs. poate fi o provocare. La urma urmei, nu doriți să le luați ceva ce au deja sau nu își doresc cu adevărat.

Mai jos sunt 7 idei de cadouri care sunt garantate să încânte orice consumator de cafea.

1. Un aparat de cafea nou

Bineînțeles, un aparat de cafea sau un espressor nou va fi cel mai bun cadou pe care îl puteți face. Cu toate acestea, dacă această persoană iubește cafeaua, sunt șanse să aibă deja un aparat de cafea pe care îl adoră. Dar, ca orice aparat, poate fi necesar un upgrade din când în când, nu?

Dacă știți despre cineva care deține o cafetieră care precedă secolul XXI sau pur și simplu vrea un dispozitiv mai luxos, poate un aparat cu capsule de cafea, atunci acesta este cel mai bun cadou pe care îl puteți face. Ar fi recomandat să alegeți un model în funcție de tipul de cafea pe care îl preferă, din motive evidente.

2. O ceașcă de cafea foarte mare

Ajutați-i pe iubitorii de cafea din viața dvs. să-și minimizeze numărul de excursii la bucătărie dimineața, oferindu-le o ceașcă de cafea foarte mare. Există o mulțime de căni cu personalitate, indiferent dacă sunt artistice sau cu o zicală amuzantă. Acesta este cadoul perfect pentru un prieten căruia îi place să înceapă ziua râzând.

3. Carte despre originile cafelei

Ce merge mai bine cu cafeaua decât o carte bună? Dacă întâmpinați probleme în a găsi cadoul potrivit pe care prietenii dvs. intelectuali îl pot citi în timp ce se bucură de ceașca lor de cafea, vă recomandăm să le cumpărați o carte care să ofere informații despre originile cafelei.

Dintre toate produsele noastre din lume, cafeaua are o poveste incredibil de interesantă. Prietenii dvs. pot afla istoria și călătoria cafelei, de la boabe la ceașcă și cum este folosită în diferite culturi din întreaga lume.

4. Degustare de cafea

Chiar dacă iubitorul de cafea din viața dvs. are un brand preferat, este întotdeauna distractiv să experimentați diferite tipuri de arome și prăjeli. Unele cafele – în special cele prăjite ușor – sunt deosebit de gustoase ca băuturi după cină, în timp ce alte tipuri de cafea funcționează bine mai de dimineață. Adăugați varietate în ziua băutorului dvs. de cafea oferindu-le o experiență de degustare de cafea.

Acestea sunt excelente, deoarece nu trebuie să le ghiciți aromele preferate și nu puteți greși cu o varietate de cafele diferite. Puteți alege dintre diferite combinații de arome și le puteți achiziționa ca cafea măcinată, capsule de cafea și boabe.

5. Râșniță de cafea

Acesta este cadoul perfect pentru oricine iubește prospețimea măcinării propriilor boabe de cafea. Oferindu-le o râșniță de cafea de ultimă generație, le veți permite să obțină cea mai intensă aromă din boabele de cafea.

Indiferent dacă preparați doar o ceașcă sau o carafă întreagă, veți fi surprins cât de mult se va intensifica cafeaua dvs., atunci când boabele sunt proaspăt măcinate.

Există mii de râșnițe de cafea disponibile, de la o mare varietate de branduri. Vă recomandăm să mergeți cu un model de calitate, pentru a vă asigura că vă veți bucura de cea mai bună ceașcă de cafea.

6. Cană de cafea încălzită prin USB

Răsfățați-vă geekul interior și satisfaceți-i pasiunea pentru cafea oferindu-le o cană de cafea încălzită prin USB. Acest cadou le permite să facă totul. Ei își pot încărca telefonul mobil sau tableta în timp ce navighează pe web sau citesc știrile, toate în timp ce își beau cafeaua.

7. Spumant de lapte

Spumantele de lapte facilitează crearea băuturilor de cafea, chiar din confortul propriei case. Spumantele transformă gustul și aspectul laptelui, al cremei aromatizate și chiar al cafelei.

Indiferent dacă prietenii dvs. adoră cappuccino, cafeaua obișnuită cu puțină frișcă sau alt tip de băutură încălzită, un spumant de lapte creează o spumă mai uniformă. De asemenea, le oferă un aspect spumos pentru a îmbunătăți gustul și aspectul oricărui tip de băutură cu cafea. Băutorii de cafea vor aprecia banii pe care îi economisesc aducând băuturile direct din cafenea, în bucătăria lor.

 

Articole similare