marți, 07 iulie 2020

5 motive pentru a lua cursuri de tehnician maseur


Un maseur este o persoana care face minuni asupra muschilor si a tesuturilor moi, ameliorand durerile, reducand stresul si promovand relaxarea. Dupa parcurgerea unor cursuri de tehnician maseur si obtinerea unui atestat, maseurii pot lucra pentru un angajator sau pot profesa pe cont propriu. Beneficiile unei astfel de meserii variaza in functie de situatie, mai exact daca maseurul este angajatul unui salon sau are propria sa afacere.

Iata cateva lucruri despre ce presupune aceasta meserie:

  1. Beneficii

Maseurii care lucreaza cu norma intreaga pentru un angajator primesc de obicei beneficii standard, cum ar fi asigurarea de sanatate si dreptul la concediu. Unii angajatori ofera avantaje suplimentare, cum ar fi comisioane si bonusuri, masaje gratuite sau cu reducere, cursuri de formare continua si asigurare de raspundere civila.

  1. Venituri frumoase

Un tehnician maseur ar putea obtine un venit mediu atunci cand lucreaza pentru un angajator, dar isi poate stabili propriile taxe atunci cand lucreaza pentru ei insisi. Clientii platesc pe ora sau in functie de serviciile oferite si lasa de cele mai multe ori bacsisuri. Potentialul de castig creste pe masura ce maseurul isi construieste o reputatie si lista de clienti creste. Nu trebuie sa excluzi varianta ca un maseur angajat la un salon sa ofere servicii pe cont propriu, pentru a-si spori veniturile, in afara programului.

  1. Program de lucru flexibil

Multi maseuri aleg sa lucreaze part-time, ceea ce le ofera timp sa participe la alte activitati sau chiar sa obtina un al doilea loc de munca. Maseurii independenti isi pot crea, de asemenea, propriile programe. Aceasta flexibilitate le permite sa-si asume timpul de munca in functie de necesitati pentru intalniri sau vacante personale si familiale.

  1. Multiple posibilitati de angajare

Un tehnician maseur poate lucra independent pentru o mare varietate de angajatori din industria serviciilor personale si a sanatatii. Mediul poate fi public sau privat, de la spa-uri la spitale. Maseurii independenti pot alege sa inchirieze un spatiu comercial, sa viziteze clientii la domiciliu sau la birourile lor sau sa lucreze acasa. Ultimele doua optiuni elimina costurile inchirierii unui spatiu.

  1. Satisfactia de a ajuta oamenii

Pentru persoanele care sufera de dureri musculare sau de oase, au nevoie de recuperare sau se confrunta cu probleme legate de stres, serviciile unui bun maseur sunt de nepretuit. Terapia prin masaj grabeste procesul de vindecare, imbunatateste circulatia sanguina si chiar poate restabili echilibrul emotional.

 

loading...
error: Content is protected !!