Monden

Familia lui Ellie White s-a mărit

O vizită în piața de legume s-a soldat, câteva săptămâni mai târziu, cu un nou membru în familia cântăreței Ellie White. Povestea noului membru al familiei, Lucky, a fost detaliată pe larg în ultimul articol scris de Ellie cu câteva zile înainte de Crăciun pe blogul personal, unde și-a informat fanii că pe lista de cumpărături cu cele necesare pentru murături ,,s-a strecurat” și o cățelușă.

,,Am mers într-o piață de pe la marginea Bucureștiului, unde vin producătorii să își vândă marfa, și, când am ajuns acolo, am văzut-o: zgribulită, plouată, cu codița-ntre picioare, alergând disperată între mașini, tarabe și oameni. Mi s-a rupt sufletul în mine văzând-o acolo așa, și am decis ca, înainte să plec ,să îi cumpăr o mare bucată de carne cu cât mai multă grăsime, ca să îi țină, cât de cât, de foame. I-am cum­părat și am stat puțin lângă ea să o văd cum mănâncă, încercând să o protejez cât de cât. M-am întors o fracțiune de secundă, și dusă a fost”, a scris Ellie, povestind prima întâlnire pe care a avut-o cu cățelușa care avea să fie adoptată câteva zile mai târziu de familia ei.

În următoarele zile, Ellie, împreună cu familia, a plecat în Anglia, unde a petrecut de ziua băiatului, Mihăiță. Dar cât au stat în vacanță nu i-a ieșit nicio secundă din minte imaginea cățelușei abandonate. ,,Așa că, după ce ne-am întors din vacanță, ne-am pus de acord să mergem până acolo unde o văzusem, sperând să o mai găsim.  Nici bine nu am ajuns, că am și văzut-o. Alerga în cerc alături de ceata de câini de care, probabil se lipise, între timp, puiuți ca și ea, frați și surori. Am oprit mașina și am încercat să o ademenim să urce. Slabe șanse, pentru că era atât de speriată încât, atunci când ne apropiam mai tare de ea, o lua la fugă. Doamna de la chioșcul din piață m-a întrebat dacă am venit să o luăm înapoi. M-am uitat puțin chiorâș la ea, neînțelegând în primă instanță ce anume voia să spună. I-am explicat că eu nu <uit> câini și că eu am venit să o iau pe ea”, a mai adăugat Ellie în materialul despre cățeaua norocoasă.

A ajutat-o și doamna din piață să o urce în mașină, după care buzoianca a dus-o  la doctor, unde a primit vești proaste despre sănătatea micuței. În ciuda acestora, Ellie și familia ei au decis să o păstreze, iar aceasta s-a împrietenit repede cu Sarah și Daisy, ceilalți patrupezi ai clanului Tinca. De atunci, cumințica Lucky se învârte după ei prin toată casa, iar când e vremea de plimbare deja codița ei începe să se ridice, iar fricile încep să i se diminueze. Nu se mai sperie la fiecare adiere de vânt, însă nici nu este în totalitate acomodată cu zona. ,,Nu ne grăbim. Cu răbdare și multă iubire, va ajunge să se bucure de fiecare plimbare în parte. Cam asta este povestea lui Lucky, cățelul norocos care face parte din familia noastră. Gânduri bune tuturor și mulți pupici din partea lui Lucky!”, și-a încheiat postarea Ellie White.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker