Actualitate

30% dintre candidații la posturile de conducere din unitățile școlare nu au trecut de proba scrisă

Dintr-un total de 226 candidați la funcția de director școlar, 66 nu au reușit să treacă astăzi proba scrisă care a fost susținută la Școala „George Emil Palade” din municipiul Buzău. Alți patru candidați au amânat acest examen. Cea mai mare notă primită de concurenții admiși la concursul pentru funcțiile de director și director adjunct a fost de 9.20, iar cea mai mică de 7.00.

Notele au fost afișate astăzi, iar cadrele didactice nemulțumite de rezultat vor putea depune contestație în decurs de 48 de ore de la afișarea rezultatelor. Contestațiile se adresează președintelui comisiei de organizare a concursului și se depun la secretariatul Inspectoratului Școlar în cazul concursului pentru ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ de stat, respectiv la registratura Ministerului Educației în cazul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct la Palatul Copiilor.

Potrivit programului afișat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău se pot depune contestații și în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

Rezultatele aici

Un comentariu

  1. COMENTARIU EDITAT: Proba scrisa este cu mult mai grea pentru IQ-ul candidatilor. Succes la contestatie, doamna Vizireanu!. Stim ca puteti mai mult si noi colegii va sustinem. Liceul din Berca are nevoie de un director cu deschidere europeana. Sunteti omul cel mai potrivit pentru scoala noastra in acest moment. Omul sfinteste locul!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker