Monden

3 Sud Est, concert aniversar la Buzău!

Cu un mare dor de scenă și de fani, băieții din 3 Sud Est se pregătesc să vină și la Buzău cu un show unic, care vă va purta în timp, cu hituri precum „Ai plecat”, „Amintirile”, „Te plac”. Dar cei trei băieți vă vor delecta și cu cele mai actuale piese, care au reușit să atingă noi recorduri în 2021 și în 2022, precum „Jumătatea mea mai bună” sau „De-ar vorbi inima”.

Prin urmare, vineri, 25 noiembrie 2022, la O’Brothers se vor celebra în fața publicului piesele care au marcat adolescența multora și se vor retrăi emoții și amintiri alături de mult îndrăgiții Mihai, Laurențiu și Viorel.

Anul 2022 a însemnat împlinirea a 25 de ani de hituri marca 3 Sud Est, singura trupă din România care a rezistat în timp şi care a scos melodii de top pe bandă rulantă, mai bine de două decenii. Una dintre melodiile relativ recente, „Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, a ajuns cea mai ascultată piesă pe Youtube în România în anul 2021. Astăzi piesa a strâns peste 50 de milioane de vizualizări și continuă să fie în topul preferințelor internauților.

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în Buzău. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, spun membrii trupei.

Așadar, pe 25 noiembrie vă așteaptă muzică live, un show spectaculos și multe surprize. Rezervă-ți și tu un loc special la show și oferă-le băieților creditele pe care le merită pentru toate melodiile care v-au făcut să zâmbiți, să plângeți, să dansați și să vă bucurați.

Formația 3 Sud Est a fost înființată în 1997, iar la începutul anilor 2000 a făcut furori cu piesele „Amintirile”, „Ai plecat”, „De ziua ta”. Trupa a bătut numeroase recorduri la capitolul vânzări de albume. După zece ani de activitate formația s-a desființat, ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu hitul „Emoții”. Astăzi, băieții continuă să scoată piese de top precum „Jumătatea mea mai bună” sau „De-ar vorbi inima” care au înregistrat un succes răsunător încă de la lansarea lor.

Articole similare