marți, 22 septembrie 2020

3 prăjituri de vară preparate la Thermomix și locul în care găsești rețetele adaptate

Când vine vorba despre deserturi și prăjituri, momentul servirii lor este oricând, iar această teorie nu este deloc greșită, dar ca orice lucru bun, trebuie consumat cu moderație.

Prăjiturile și deserturile sunt o categorie de preparate pe care multe persoane le evită fiindcă le consideră greu de realizat din punct de vedere tehnic, consumatoare de timp, iar eșecul pare să pândească constant după colț.

Utilizatorii de Thermomix sunt cei pe care nu îi putem încadra în categoria de bucătari de mai sus fiindcă ei pot prepara prăjituri impresionante din toate punctele de vedere cu mult mai puțin efort și mult mai rapid în majoritatea cazurilor.

Utilizatorule de Thermomix, tu de unde iei rețete adaptate?

Întrebarea se referă atât la categoria de prăjituri și deserturi, cât și la alte tipuri de preparate mai mult sau mai puțin complexe. Indiferent de răspunsul tău, avem o variantă mai bună pentru tine – GoostoMix!

GoostoMix este o platformă dedicată de rețete adaptate la Thermomix unde vei găsi cu siguranță ceea ce cauți. Rețetele sunt redactate în limba română, explicate pas cu pas și structurate astfel încât până și lista de cumpărături să fie ușor de făcut și de urmărit.

Meniul din platformă este cuprinzător, nu scapă din vedere regimurile alimentare speciale și te ajută să ajungi acolo unde vrei cu un singur click. Ai poftă de ceva cu pui? Te duci direct în categorie! Vrei să prepari lapte vegetal? Găsești rețeta în categoria de lactate vegetale.

Arta de a face prăjituri la Thermomix

Nu este exagerat să o numim artă pentru că este o plăcere să faci prăjituri atunci când ai Thermomix, dar mai ales când ai la dispoziție rețete care nu te lasă să dai greș. În plus, lipsa stresului și relaxarea cu care vei face prăjituri îți vor oferi mai mult loc pentru imaginație și creativitate,chiar dacă și în acest sens te ajută platforma GoostoMix cu sfaturi și recomandări pentru fiecare rețetă.

Prăjituri de vară preparate la Thermomix pe care trebuie să le încerci

În sezonul cald beneficiezi de fructe proaspete, cu o aromă mai intensă ca niciodată și cu un gust perfect pe care trebuie să îl valorifici cumva, iar prăjiturile sunt o modalitate perfectă. O altă opțiune este transformarea fructelor în dulcețuri și gemuri preparate la Thermomix – găsești rețetele tot pe GoostoMix.

Revenind la prăjiturile noastre, uite 3 dintre cele mai gustoase și mai aromate:

1.   Prăjitură cu căpșuni

Prăjitura cu căpșuni la Thermomix este formată dintr-un blat pufos și moale, asemănător cu cel al unui pandișpan clasic și merge de minune cu gustul proaspăt al căpșunilor. Această prăjitură anunță o după-amiază plăcută, alături de prieteni sau familie ori un final dulce pentru o masă festivă. Mai ai nevoie doar de un pahar de prosecco.

2.   Tort de vară cu zmeură

Răcoritor, ușor și aromat, acest tort cu frișcă și zmeură este dovada faptului că cele mai delicioase și aspectuoase deserturi nu sunt neapărat și cele mai dificile. Prepari rapid și fără bătăi de cap un desert pe care trebuie să îl pozezi pentru social media și cu un gust divin care îți va impresiona invitații.

3.   Tiramisu cu pișcoturi de casă la Thermomix

Cunoaștem cu toții această prăjitură, care își găsește loc cu ușurință în meniu după mesele de prânz sau la pauza de cafea. Prepară tiramisu cremos și aromat cu pișcoturi de casă făcute de la 0 chiar de tine la Thermomix. Se anunță zile dulci de vară!

Experimentează și perfecționează-te cu rețetele GoostoMix

Practica este mama învățăturii sau cel puțin așa spune o vorbă din bătrâni. Vizitează-ne pe platformă, descoperă sute de rețete diversificate și încearcă-le la tine acasă pentru că rezultatele vor fi delicioase.

Pe GoostoMix vei găsi cu siguranță rețete potrivite regimului tău alimentar și al familiei tale, iar dacă îți faci cont pe platformă poți salva rețetele tale preferate, îți poți organiza meniuri personale și poți chiar să încarci rețete la rândul tău! Spor la prăjiturit!

loading...
error: Content is protected !!