Actualitate

25 de persoane infectate cu Covid 19, raportate astăzi de DSP Buzău

Alte 25 de persoane infectate cu Covid 19 au fost raportate  astăzi de Direcția de Sănătate Publică Buzău. Astfel, numărul total al buzoienilor infectați de la începutul pandemiei și până în prezent a ajuns la 1066. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 12 și 73 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Situația epidemiologică prezentată de DSP Buzău indică faptul că la această oră 57 de persoane se află în izolare la domiciliu și alte 15 persoane  se află în carantină la domiciliu.

Aceștia se numără printre cei 115 confirmați cu coronavirus care au refuzat internarea și cei 27 care s-au externat la cerere în perioada 5-20 iulie.

Reprezentanții DSP Buzău au emis și astăzi decizii, numărul acestora ajungând la 100. Cei care au ales să rămână la domiciliu sunt monitorizați de un medic de la DSP, care îi sună zilnic și îi întreabă de starea de sănătate, apoi în funcție de aceasta și în urma discuțiilor cu medicii de familie ai pacienților, se emit decizii de internare ori izolare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker