Actualitate

„Ziua Imnului” restricționează traficul în zona „Piața Dacia”

Joi, 29 iulie, Ziua Imnului Național al României va fi celebrată printr-un program special, care va fi organizat pe platoul din Piața Dacia, din municipiul Buzău.

Desfășurarea festivității va începe la ora 9.00 cu întâmpinarea persoanelor oficiale și prezentarea onorului Prefectului județului Buzău și Comandantului Garnizoanei Buzău și va continua cu salutul drapelului de luptă, ruga de închinare pentru poporul român, alocuțiunea tematică privind simbolistica versurilor Imnului Național, prezentată de către un reprezentant al Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Buzău și intonarea Imnului Național al României de către întreaga asistență.

Traficul în zona Piața Dacia va fi restricționat în data de 28 iulie, între orele 8.45 și 9.30, și în data de 29 iulie, între orele 8.15 și 10.00, prin grija Poliţiei Rutiere a municipiului Buzău și a Poliției Locale Buzău. De asemenea, este interzisă staționarea și parcarea în zona Primăriei Buzău.

Toți participanții vor respecta măsurile de prevenire și protecție pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu SARS-COV-2 (respectarea distanțării fizice de 2m, purtarea măștii de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite).

Articole similare