Sport

2 la 4, chiar ca la teatru! Gloria bate la Dej

După ce fusese condusă cu 2 la 0

Meci spectaculos făcut de Gloria la Dej. Gazdele au condus cu 2 la 0, dar Buzăul a revenit în repriza secundă, reușind patru goluri în 30 de minute.

Unirea a deschis scorul după o bâlbâială colectivă în defensiva Gloriei. Adrian Pop a împins balonul cu șpițul din șase metri, printre picioarele lui Greab. Cu trei minute înainte de pauză, Piftor, fost  jucător al Buzăului, a transformat un penalty, iar meciul părea tranșat de gazde.

Ionuț Șerban a dat semnalul revenirii pentru Buzău. Aruncat în luptă după pauză, mijlocașul a trimis superb, sub bară de la 25 de metri, imparabil. Egalarea a venit târziu, în minutul 82, de la Vali Dumitrache, și el intrat după pauză.

Două minute mai târziu, Mihaiu l-a servit ideal pe Radic, croatul îndeplinind o simplă formalitate, aceea de a trimite cu latul în plasă. Lovitura de grație a fost dată de Pervan, după un contraatac la originea căruia a stat același Mihaiu.

Grație celor trei puncte  obținute azi, Gloria urcă pe 2 în clasamentul provizoriu, la egalitate cu Hunedoara.  Ierarhiile se pot modifica, întrucât Unirea Slobozia poate devansa Buzăul în clasament, dacă se impune mâine, cu Chindia.

  • GLORIA: Alexandru Greab – Sergiu Pîrvulescu, Kamil Wiktorski, Alin Dobrosavlevici, Ionuţ Nadolu, Antonio Georgiev (53’ Ionuţ Şerban), Diogo Izata (77’ Andreas Mihaiu), Matei Tănasă, Viktor Angelov (46’ Marko Pervan), Cristian Dumitru (46’ Valentin Dumitrache), Adi Chică-Roşă (77’ Dominik Radic).
  • Rezerve neutilizate: Norbert Haymamba – Dimitrios Patapis, Robert Sălceanu, Bogdan Brîncoveanu

Articole similare