ActualitateCultură

Buzoianca Bianca Mihai, premieră în această seară la Teatrul Dramaturgilor Români

În această seară, a doua din luna septembrie, începând cu ora 19.00, va avea loc  marea premieră a celei mai noi producții Giuvlipen, „Virală pe Tiktok”, la Teatrul Dramaturgilor Români, în cadrul celei de a III-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Rom Kathe Akana! X Giuvlipen. Este o piesă în care putem vedea evoluția buzoiencei Bianca Mihai, pe care oți o știu mai ales din concertele pe care le-a susținut cu trupa la Festivalul „Buzăul lui Marghiloman”.

Până la premiera din această seară, bianca ne-a oferit pe pagina sa câteva fotografii,realizate de Amalia Drăniceanu, care ne sporesc și mai mult curiozitatea.

KATHE AKANA! X Giuvlipen „We Share Herstory” este ediția a treia a Festivalului Internațional de Teatru Rom co-produs în 2023 la București de Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane și Asociația Actorilor Romi co-finanțat de Uniunea Europeană și Administrația Fondului Cultural Național.

Spectacolele și evenimentele din cadrul festivalului au loc la Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Dramaturgilor Români, ARTHUB Bucharest și Grădina ArtHub.

Parteneri în proiect sunt: Centrul Național de Cultură a Romilor Romano Kher, Institutul Cultural Italian, Institutul Cultural Maghiar, Ambasada Regatului Suediei.

Biletele se găsesc la Teatrul Dramaturgilor Români și online la https://www.bilet.ro/eveniment/virala-pe-tiktok-11985-37433

Articole similare