vineri, 15 ianuarie 2021

11 noi cazuri de infectare cu Covid 19 raportate de Direcția de Sănătate Publică Buzău

Asăzi Buzăul a ajuns la cifra de 533 de persoane infectate cu Covid 19, transmit oficialii.

Direcția de Sănătate Publică transmite că a„tăzi, 29 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: 15 persoane se află în carantină instituționalizată. și 801 persoane sunt izolate la domiciliu”.

Potrivit aceleiași surse, ăn județul Buzău au fost confirmate 533 de cazuride infectare cu Coronavirus, 286 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 11 cazuri de infectare cu noul Coronavirus.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 37 și 71 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

 Patru focare la Direcția pentru Protecția Copilului

La această dată, în centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău  sunt active patru focare de coronavirus. Acestea au fost declarate de Direcția de Sănătate Publică după ce s-a constatat că în urma seriei de testări începută în data de 18 iunie, în cadrul a patru unități, au fost înregistrate câte cel puțin trei cazuri angajați pozitivi la Covid 19.

Cea mai gravă situație de infectare din cadrul DGASPC Buzău se regăsește la complexul de la Beceni.

loading...
error: Content is protected !!