Toți artiștii își lansează în această perioadă piesele estivale, fie despre vacanțe, iubiri de-o vară, sentimente și relaxare, iar buzoianca Ellie White nu face excepție de la regulă. Fosta component a trupei DJ Project mizează însă pe o piesă ritmată, dar cu versuri sensibile. „Scrum” este o melodie care descrie momentele dificile prin care trec iubiții. Singleul este compus de Roli, Cristi Pascu, Francesca Ilie și Șerban Cazan, iar clipul regizat de renumitul Alex Ceaușu a fost lansat acum trei zile, având până acum deja peste 45.000 de vizualizări.

„Despre o poveste de dragoste care s-a sfârșit”    

„<Scrum> este primul single pe care îl lansez anul acesta și sunt foarte nerăbdătoare să ajungă la urechile voastre. Este o piesă fresh, despre o poveste de dragoste care s-a sfârșit. Atunci când trecutul este singurul lucru care ține împreună doi îndrăgostiți, este bine că fiecare să își vadă de drumul lui, de destinul lui, fără să privească înapoi”, a declarat Ellie.

Buzoianca și-a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, iar împreună au avut o mulțime de hituri. Apoi artista a lansat singleuri precum ,,Sete de noi”, ,,Power of Love” sau “Nu te mai caut”. În 2017, Ellie White a lansat single-ul și videoclipul ,,În mintea mea”, o baladă despre o relație încheiată, iar anul trecut aceasta a colaborat cu Tom Novy unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume pentru remake-ul hit-ului “Take it”. Prin urmare, putem spune că Ellie White este unul dintre cele mai bune exemple motivaționale pentru tinerii care vor să înceapă o carieră în lumea muzicii, pentru că are la activ o carieră muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-și lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project.

Artista născută la Buzău a studiat muzică timp de 11 ani (cântă la pian și vioară), face carieră în muzică pop-dance și a fost marea câștigătoare la MTV Europe Music Awards (Best Romanian Act). Mamă a doi copii, Ellie a ales din 2017 să împărtășească din experiența să de familie și pe un blog personal, axat atât pe parenting, cât și pe health & beauty, dar și pe proiectele sale muzicale.

DISTRIBUIȚI
loading...