O comedie polițistă, un spectacol labirint, dar nu unul spațial ci unul cu ițe și ațe încurcate. Cine sunt suspecții? Cine este criminalul? Care sunt indiciile? Toate acestea le veți putea „lămuri” dacă veți fi în pu­blic la comedia ce se va juca în joia de dinaintea sărbătorii Floriilor, pe 18 aprilie, la Teatru „G. Ciprian”, de la ora 19.00.

Comedia polițistă „Magnolii și Cianură” poartă semnătura celebrei Olga Delia Mateescu și promite să fie un spectacol alert ce amintește de intrigile și enigmele Agathei Christie… Comedia o va aduce pe scenă în rol principal pe Carmen Tănase, alături de Irina Ungureanu, Paul Chiribuță și Ionuț Chivu.

În cabinetul de psihologie al unei tinere se raportează găsirea unui cadavru; secretara cheamă înfricoșată poliția, însă la apariția polițistului cadavrul pare că a dispărut. Să fie numai o farsă? Sau ceea ce pare la început o glumă se transformă rapid într-o crimă aparent fără niciun sens? Tânăra psiholog, împreună cu secretara, îl așteaptă pe tatăl său, un renumit și influent senator (supranumit ,,Rege­le pădurilor”), însă până la sosirea acestuia descoperă că ,,victima” nu e nici pe departe cineva necunoscut.

Un spectacol premiat la Concursul de dramaturgie polițistă   

Spectacolul este un puzzle întortocheat, cu indicii și piste false, un labirint în care, pe rând, toate personajele par vinovate. Spectatorul este provocat să ­des­copere criminalul, într-un mister în care nimeni nu e ceea ce pare și în care secrete vechi reapar, asemenea scheletelor ascunse în dulap.

Piesa „Magnolii si cianura”, de Olga Delia Mateescu, este câștigătoarea concursului de dramaturgie polițistă „Mistere, Enigme. Fiori de groază”, ediția I, din iunie 2015. Premiul reprezintă punerea în scena a textului.

Pentru bilete și rezervări la spectacolul „Magnolii și cianură” de la Buzău sunați la 0740.496.561.

DISTRIBUIȚI
loading...