Un nou sezon „Românii au talent”, alți buzoieni care-și demonstreză velei­tățile artistice. În prima emisiune a showului de talente, Buzăul a fost reprezentat de Titu Vânătorul din Siriu și Lulu Pascu din Pănătău, cei doi alegând să le prezinte juraților un șlagăr al regretatului artist Dan Spătaru. Titu Vânătoru, cunoscut drept unul dintre artiștii care pregătește mai multe grupuri de copii de Valea Buzăului – câști­gând zeci de premii și trofee de la festivalurile națio­nale de profil -, a fost elevul lui Lulu Pascu, căruia îi mărturisește acum în glumă că i-a devenit șef în cadrul proiectului muzical pe care îl derulează împreună.

„Drumurile noastre toate” a fost cântată la „Românii au talent” de profesorul Lulu Pascu acompaniat la clape de elevul său din tinerețe, Titu Vânătorul.  Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu, dar și Smiley și Pavel Bartoș au fost surprinși plăcut de interpretare, de adaptare și de talentul celor doi buzoieni.

O improvizație pentru a nu uita versurile  

În schimb, Mihai Petre a recunoscut că a fost tentat să oprească la un moment dat prestația, dar creativitatea celor doi de a adaptat ultima strofă a piesei cu versuri laudative la adresa postului ProTV l-au convins că cei doi merită 4 de DA. „Luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbă­tă/Mai ales duminică/Bine e la ProTv/ E frumos!”, au fost versurile improvizate de cei doi. Mai mult, Mihai le-a sugerat să transforme strofa compoziției proprii chiar într-un imn al postului.

Întrebați de ce s-au gândit la creația prezentată, Titu a făcut o glumă și a precizat că profesorul său Lulu mai uită uneori versurile, de la emoțiile de pe scenă, așa că adăugând zilele săptămânii în strofă s-a gândit că îi va fi imposibil să nu  cânte corect.

Dintre toți jurații, Florin Călinescu s-a declarat cel mai mare fan al buzoienilor, actorul întrebându-i ce ar face dacă ar câștiga merele premiu. Niciunul nu a răspuns, așa că Florin a repetat întrebarea, adăugând totuși și un sfat: „Dacă veți câștiga merele premiu, să împărțiți banii, chiar dacă unul e profesor, altul elev, unul mai mare și altul mai slab”, a glumit Călinescu. Așa că, cei doi au primit 4 de DA și vor merge în semifinale.

Prima ediție a sezonului 9 de la „Românii au talent” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

DISTRIBUIȚI
loading...