Un nou eveniment de muzică rock organizat de buzoienii de la Asociația Cerc Posibil, în cadrul proiectului „This You Can Trust”. Deatherii bucureșteni de la Rancorum își prezintă primul album într-un concert în premiera la Buzău. Pus pe piața de profil de prestigioasa casă de discuri Loud Rage Music, „The Vermin Shrine” va fi prezentat live, vineri 24 mai, în Underground Pub, de pe strada Cuza Vodă.

Încadrat într-o zonă inedită a metalului dur, primal death metal, albumul e construit ca o călătorie sordidă în interiorul umbrelor pe parcursul a șase piese ce alcătuiesc o audiogramă a spiritului colectiv al acestei lumi, cangrenat între mizeria fricilor și construcțiile artificiale ale urii, totul fiind prezentat în stilul pragmatic al genului.

În desciderea concertului va cânta trupa Váthos, excelentă formație post black metal din București, la rândul lor în premieră în Buzău.

Potrivit organizatorilor, pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Spectatorii vor beneficia la concert de stand de CD-uri și tricouri.

Prețul unui bilet este de 15 lei (puse la vânzare doar la intrare, în seara concertului). Acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

DISTRIBUIȚI
loading...