Dacă cineva a crezut sincer, în primele momente de după încarcerarea lui Liviu Dragnea, că Partidul Social Democrat are dorința și putirința de a se reforma, s-a înșelat amarnic. Doar un naiv s-a putut revolta la gândul că fostul pușcăriaș Adrian Năstase se bagă în seamă și vine cu soluții pentru partidul în care a creat o rețea aproape perfectă de proli­ferare a corupție, pe care doar inșii promovați în epoca Dragnea au putut-o perfecționa. Căci Năstase s-a dovedit a fi doar un episod menit să abată atenția tuturor de la momentul de respiro necesar revenirii ciracilor lui Liviu Dragnea în prim-planul partidului. Ca și, de altfel, momentele de așa-zisă luciditate ale dăncilei.

Ei bine, nu a trecut mult timp și aceiași oameni au invadat din nou scena politică românească. În Parlament s-a auzit iarăși gâlgâitul votcuței din gâtlejul Olguței, Oprișan șantajează din nou, doar-doar o prinde portofoliul ministerial mult visat, secretara de la Interne este bine-mersi, Mitralieră, Pleșoianu și Șerban – marii combatanți în „lupta cu sta­tul paralel” – au prins din nou glas, care se aude din ce în ce mai tare (mă întreb pe unde o fi Nicolicea…).

A propos de ultimii doi, care au anunțat că vor concura dăncila la funcția supremă în partid, vă mai amintiți prezidențialele din anul 2000, când au ajuns în turul al doilea Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor, iar oamenii de dreapta care nu s-au prins de mișcare l-au votat cu mare entuziasm pe primul? Ei, cam așa este și cu candidatura celor doi, care au sarcina de a-i asigura dăncilei victoria finală. Da, victoria finală împotriva oricărei tentative de a reforma Partidul Social Democrat.

P.S.: Pentru cei care au uitat, dăncila este o ființă purtând cu mândrie patriotică toate calitățile actualui premier al României (și li­der național PSD, mai nou).

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Cum zicea și Maestrul Caragiale : ” Căldură mare, monșer ! ” … Teamă îmi e că din cauza zădufului și a vacanței românii vor uita de votul de … avertisment din 26 mai… Bun prilej pentru ” stânga ” să-și tragă sufletul și să se regrupeze sub diverse forme turnate în laboratoarele speciale ale PSD et comp…. Sunt convins că cei 4-5 înveninați pesediști vor face orice să revină la butoane cu sau fără voia … dăncilei ! Astfel, cineva dintr-o cameră mai răcoroasă poate să-și lingă mustața liniștit… Show must go one !

  2. Oricum numele de familie a oricarei persoane incepe cu majuscula (clasele primare -domnule inginer).
    Si numele dumneavoastra poate fi asociat cu ceva sec, dar nu se impune. Succe sin activitate . Despre mandria patriotica , proletara v-am spus si eu in 13 aprilie.
    Cel cu 2 neuroni (dupa conceptia D-v, va amintiti?) Nu astept nici un raspuns.

Comments are closed.