Ai simțit vreodată dimineața înainte de-a pleca, când somnul este cel mai dulce, acel miros și acea senzație de confort și plăcere pe care nu reușești nici cum să o descrii prin cuvine? Sau, îți este dor de clipele de răsfăț din copilărie atunci când singura grijă era ora la care trebuia să te pui la somn? Astfel de momente subite de fericire se furișează printre simțurile noastre, parcă doar în acele momente când te poți bucura de ele cel mai puțin.

Dacă nici măcar imaginația nu reușește să mai reproducă asemenea senzații, atunci, n-ai de ales decât să rămâi resemnată cu amintiri. Ar fi oribil dacă viața ar arăta așa, fără ocazia de a te bucura de astfel de lucruri mici. Dar, din fericire nu este așa! Uite, de exemplu, pentru a surprinde la nesfârșit un astfel de moment sublim există următoarele combinații:

O Sâmbătă învăluită în bumbac satinat împreună cu un mic dejun în razele ușor somnoroase ale soarelui

Țesătura blândă și fină de bumbac regăsită în lenjeriile pentru pat marca Radual home nu sunt doar un simplu accesoriu pentru dormitorul tău. Atât tu, cât și cei dragi ție pot avea ocazia să-și eleveze simțurile printr-un astfel de element textil cu totul desăvârșit. Lenjeria Tuscan Sun, ilustrează perfect o sinestezie dintre imaginea mirifică a apusului din Toscana împreună cu senzația unei zile de vară încălzită de-un crepuscul nesfârșit. Negrul cu această nuanță de galben îți surprind perfect simțurile, astfel încât să nu uiți că merită să te bucuri de fiecare zi încheiată cu bine, în ciuda greutăților inevitabile.

Inocența și puritatea emoțiilor trăite din plin

Ce altceva surprinde mai bine aceste două caracteristici decât culoarea albă și ale sale nuanțe împletite cu o textură fină de bumbac crescut organic ce-ți răsfață atingerile. La Vie en White îți aduce calitatea incontestabilă și design-ul premium al acestor țesături într-o lenjerie ce pune în valoare o fire… ușor boemă. Un caracter care încearcă să trăiască la maxim micile plăceri ale vieții, unde fiecare sentiment merită măcar o clipă de cuget și contemplare. Dacă prin cuvinte nu pot fi descrise, senzația oferită de către astfel așternuturi de pat poate fi imaginată ca un refugiu celui ce tânjește neîncetat la îmbrățișarea unei lumi distante… pictate-n alb.

Acoperiți în tandrețe, plutind pe ape line, către noi călătorii spre lumea viselor

Lenjeria Tender Ocean îți aduce propriul tău strop de orizont nesfârșit chiar în dormitorul tău, de care ai face foarte bine să profiți din plin! Iată cum: În loc de picături de apă, vei fi purtată pe valuri de prospețime, de cașmirul și bumbacul în nuanțe maritime, alături de care să te scufunzi în dulcele și binemeritatul somn de noapte. Mai mult decât atât, astfel de momente nu trebuie să fie neapărat în solitudine, deoarece poți împărtăși bucuria unui astfel de răsfăț împreună cu cineva iubit. Alături de toate sentimentele și gândurile reciproce sub care vă spuneți „noapte bună” înainte de o nouă zi.

În acest fel arată și se simt, lenjeriile de pat de lux Radual home. Fiecare model, pe lângă materialele de producție organice, crescute sustenabil și pe deplin naturale, aceste așternuturi deosebit de frumoase sunt o adiție dormitorului tău ce exprimă mai mult decât delicatețe și calitate. Fiecare model este în sine o poveste ce pornește de la un singur sentiment, magic, de moment.

 

DISTRIBUIȚI
loading...