Un yacht luxos, soare, mare, nisip, plaja sălba­tică, bronz natural! Ce își mai poate dori o femeie într-o vacanță în care are toate acestea la dispoziție? O bijuterie! Cel puțin aceasta este părerea reprezentanților companiei de bijuterii de lux Ring Concierge din New York, care au ales-o pe buzoianca Elena Maria Popescu să apară în clipul lor de promovare.

Recunoscută pentru ­ine­lele cu diamante realizate la comandă, compania americană își promovează bijuteriile în clipul în care buzoianca se răsfață  cu cercei, ochelari cu pietre prețioase, inele, brățări și coliere într-o locație de vacanță, demonstrând că bijuteriile sunt prietenele cele mai bune ale unei femei puternice și dornică de libertate. Alături de o echipă formată în mare parte din români, Elena a luat parte la filmări, clipul ce durează aproximativ un minut fiind extrem de vizualizat pe rețelele de socializare la doar o zi de când a fost postat.

Buzoianca, absolventă a Colegiului Hasdeu, este stabilită în Capitală, fiind un model solicitat la clipurile publicitare și la videoclipurile muzicale. Până acum, Elena a mai apărut în videoclipurile unor artiști precum Alexandra Stan („Syncronize”), Vanotek („Tell Me Who”), Hr. Troles & Josh Lorenzen („Run”), și în reclame TV la cafeaua La Festa 3X1, Pizza Hut, etc.

Ok, Ok, Very excited to show you our first international campaign for the awesome Ring Concierge New York.Thanks to everyone involved in making this such a fun and great project. Elena-Maria Popescu Nicole Wegman Matei Zatreanu Cristian Stoica Constantin Laura Perian MURMUR and Upset Pretty Boy Marinica.

Gepostet von Andi Singer am Dienstag, 9. April 2019

Inele cu diamante cu prețuri din șase cifre 

În ceea ce privește compania Ring Concierge cu sediul în New York, aceasta a fost fondată de Nicole Wegman, un gemolog (persoană care identifică și să evaluează pietrele pre­țioase) acreditat de Gemology Institute of America. Aceasta a petrecut primii cinci ani de carieră în industria modei, iar din 2013 a deschis Ring Concierge, o afacere specializată în bijuterii de lux, în special în inele de logodnă personalizate, cu diamante. Inelele de logodnă de la Ring Concierge încep de la prețul de 10.000 dolari și ajung la prețuri cu peste șase cifre.

„Fiecare inel este realizat personalizat în funcție de diamantul ales de client”, a declarat Nicole Wegman pentru businessinsider.com. În plus față de inelele personalizate de logodnă, compania vinde cercei, brățări, coliere, pandantive. Contul de Instagram de la Ring Concierge are peste 187.000 de urmăritori, iar Wegman afirmă că acesta este una dintre principalele mo­dalități de a atrage clienții.

 

DISTRIBUIȚI
loading...