Monden

Mirela Ursache a lansat o piesă nouă

O melodie fresh, care te duce cu gândul la petrecere și voie bună alături de prieteni și de familie, a fost lansată recent de Mirela Ursache. Artista mai pregătește și alte proiecte muzicale la care lucrează cu cei mai buni din domeniu. Mirela spune că a simțit că este momentul să aducă pe piața muzicală noi ritmuri și piese care să binedispună și să transforme petrecerile într-o reușită.

După melodia compusă de Mugur Chiper va urma un alt cântec, dar și videoclipurile ce vor ilustra povestea din versuri, iar melodia cea nouă va avea un videoclip fresh, de vară. „Am două cântece în lucru la studioul din Cluj și voi începe și maratonul evenimentelor din acest sezon. Voi fi prezentă la Buzău la spectacole care vor debuta de luna viitoare, unde voi avea ocazie să promovez și proiectele muzicale noi”, spune buzoianca. Mirela Ursache a mai spus că va filma în curând alături de o gașcă de petrecăreți și, între timp, va intra din nou în studio, pentru că urmează o perioadă în care va lansa multe melodii inedite.

Până atunci, în paralel, Mirela continuă maratonul evenimentelor private și cântările din week-end, în locațiile unde și-a obișnuit deja fanii buzoieni.

Articole similare