Începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor Războiului de Independență din Cimitirul Eroilor – Buzău se vor desfășura joi festivitățile organizate pentru sărbătorirea Proclamării Independenţei de Stat a României, Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial şi a Zilei Uniunii Europene. Ca urmare, în intervalul orar 09.00-11.15, circulația pe Calea Eroilor va fi restricționată.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor angrenaţi în activităţile de dirijare a traficului pe durata desfăşurării manifestărilor. Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău şi poliţişti locali vor fi angrenaţi, începând cu ora 09.30, în activităţi de dirijare a traficului rutier pe raza municipiului Buzău, în timpul desfăşurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei de 9 Mai.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului vor fi instituite restricţii de circulaţie pe Calea Eroilor de la intersecţia bulevardului Unirii cu bulevardul Mareşal Averescu până la intersecţia străzilor Calea Eroilor cu Şoseaua Nordului.

DISTRIBUIȚI
loading...