joi, 04 iunie 2020

 Cum sa iti organizezi articolele de papetarie de pe birou in cinci pasi simpli?

Esti genul de persoana care nu se poate apuca de treaba decat daca lucrurile de pe birou sunt in ordine? Sau nu-ti pasa si poti lucra linistit chiar daca sunt teancuri de hartii impastiate peste tot? Posibil sa iti fie familiar studiul specialistilor care sustin ca un birou dezordonat este un semn al creativitatii si ca nu ar afecta productivitatea. Desi trebuie sa recunosti ca este destul de frustrant sa nu-ti gasesti notitele la timp, mai ales atunci cand ai nevoie urgenta de ele.

In acest articol, iti vom dezvalui cinci pasi simpli care te vor ajuta sa iti organizezi articolele de papetarie astfel incat sa devii mult mai organizat. Pana la urma, fiecare dintre noi vrea sa isi duca task-urile la bun sfarsit si sa nu existe alte elemente care sa ne impiedice sa ne facem treaba.

  1. Tine la indemana lucrurile pe care le folosesti cel mai des

Primul aspect de care trebuie sa te ocupi este sa separi toate articolele de papetarie pe care le folosesti zilnic, de cele pe care le utilizezi mai rar. Alege o zi pe saptamana in care sa faci aceasta activitate, timp de o ora la sfarsitul programului, si in restul zilelor te poti ocupa de spatiul de lucru si de activitatile care te inspira. Pentru aceasta operatiune, ai nevoie de cutii de arhivare, de bibliorafturi si dosare in care sa depozitezi in siguranta actele si documentele importante.

  1. Foloseste o agenda si noteaza-ti zilnic un program

Cum ti s-ar parea dimineata daca ti-ai nota toate activitatile pe care urmeaza sa le ai in ziua respectiva? In timp, aceasta rutina se va transforma intr-un obicei, fara sa simti presiunea unei obligatii. Mai mult decat atat, o agenda in care iti vei nota zilnic sarcinile si responsabilitatile te va ajuta sa fii mult mai productiv.

  1. Personalizeaza-ti biroul pentru a-ti gasi inspiratia in fiecare zi

Fie ca este vorba de biroul de acasa sau cel de la munca, esti liber sa dai frau imaginatiei, astfel incat sa iti creezi un spatiu care sa te ajute sa fii cat mai productiv. Inconjoara-te lucruri care te inspira, cum ar fi poze din vacante sau citate motivationale pe care le poti atasa de o tabla magnetica. Vei gasi cateva variante foarte dragute la Viamond.ro. Foloseste accesorii de birou colorate, notes-uri adezive sau elemente decorative.

  1. Gestioneaza (dez)ordinea

Dupa ce ti-ai eliberat biroul de toate lucrurile de care nu ai nevoie in fiecare zi, este momentul sa le organizezi pe cele pe care le folosesti zilnic. Pentru aceste articole de papetarie, iti recomandam sa folosesti suporturi pentru pixuri, creioane, carti de vizita, post-it-uri etc. Iar, pentru sortarea documentelor, poti folosi bibliorafturi colorate, care vor oferi biroului tau un aspect proaspat, ordonat si ingrijit.

  1. Nu uita de consumabile

Daca iti place ca biroul tau sa fie in permanenta bine organizat si dotat cu toate cele necesare, este important ca mereu sa ai un stoc consistent de consumabile. Nu este foarte placut sa fii luat prin surprindere pentru ca ai ramas fara produsele necesare de papetarie, atunci cand ai mai multa nevoie de ele.

Un magazin profesionist de articole de papetarie, precum Viamond.ro, iti pune la dispozitie o gama diversificata de produse dedicate organizarii biroului, precum suporturi pentru dosare, sisteme de arhivare de tip mobilier, indexuri, separatoare si multe altele. Intra chiar acum pe site-ul Viamond.ro si descopera toate articolele de papetarie care te vor ajuta sa fii mai productiv.

 

 

 

 

 

loading...
error: Content is protected !!