Trei proiecte realizate de arhitectul buzoian Vladimir Păun au fost acceptate în cadrul Anualei de Arhitectură București. Evenimentul ajuns la cea de a XVII-a ediție a fost organizat de către Ordinul Arhitecților din România, și se desfășoară timp de doi ani sub egida programului „Forum București”, care își pro­pune să analizeze diversele oportunități de dezvoltare arhitectural-urbanistică a Capitalei din perspectiva europeană.

La Anuala de Arhitectură București au participat arhitecți din toată țara, lucrările acestora trecând prin faza de preselecție, ocazie cu care juriul a ales cele mai bune proiecte.

„Satisfacția mea este că am fost acceptat cu trei proiecte. Sunt singurul arhitect care într-o anuală a intrat cu trei proiecte de locuințe individuale. Lucrările au fost realizate în stil minimalist cubist. Două dintre aceste proiecte vor fi prezentate și la Bienala de la Florența, desfășurată între 17 și 28 octombrie. Anuala de Arhitectură București a fost un eveniment deosebit, organizat impecabil de preșe­dintele Ordinul Arhitecților din România, Emil Ivănescu. Interesant de știut este că pentru aceste proiecte de locuințe am colaborat cu ingineri de structură din Buzău, cărora le mulțumesc. Este vorba despre ing. Ștefan Rosnoveschi și ing. Valer Păcurar. De asemenea, mulțumesc arhitectului buzoian Aurelian Mareș”, a declarat Vladimir Păun.

Juriul Anualei de Arhitectură București a fost unul internațional, iar în cadrul evenimentului au mai fost invitați profesioniști din me­diul construcțiilor și al arhitecturii la nivel internațional cu sco­pul de a genera dezbateri pe diferite teme implementate în țările europene și care pot constitui oportunități de dezvoltare pentru Capitală.