Celebritatea trece dincolo de granițele țării. Mircea Vlad se bucură de notorietate în rândul dansatorilor profesioniști, dovadă stând și prezența sa pe scena Eurovision din Israel. Dansator în trupa de dans a artistei Alexandra Stan, buzoianul s-a aflat, luna trecută, în lumina reflectoarelor festivalului Golden Palm Awards din Istanbul, Turcia.

Premiile „Golden Palm” se află deja la cea de-a șasea ediție, fiind o festivitate de­dicată celor mai buni artiști din muzica și cinematografia turcă. Anul acesta, la gală au luat parte multe celebrități din televiziune, filme, ­mu­zică, mass-media și oameni de afaceri, care au fost premiate la ceremonia de gală. Nominalizații care au depus cele mai multe eforturi pentru a-și aduce contribuția la activitățile lor artistice și nu numai au fost premiați și votați de peste 2 milioane de persoane, iar printre cei preferați de public au fost și vedetele din România Alexandra Stan și Akcent. Unul dintre cei mai de succes artiști în străinătate, Alexandra Stan a fost susținută și de buzoianul Mircea Vlad, unul dintre dansatorii ei.

„Dansatorul vedetelor”    

Alexandra Stan a primit din partea organizatorilor premiul „World Pop Music Star” și a urcat pe scenă pentru a susține un scurt recital, fiind însoțită de cei doi dansatori ai săi, unul dintre ei fiind buzoianul Mircea Vlad. Vedeta a imortalizat cu mândrie premiul pe rețelele de socializare și a făcut poze haioase alături de dansatorii ei, mândrindu-se cu băieții ei în toate postările. Alexandra a purtat la acest eveniment o rochie lungă, cu trenă, înflorată, în timp ce dansatorii aveau abdomenul la vedere și un deux piese all black.

Absolvent al Colegiului Hasdeu, Mircea Vlad (26 ani) este unul dintre cei mai talentați dansatori. A debutat la cunoscuta școală de dans de la Buzău Mike’s School of Dance. A absolvit și cursurile Facultății de Administrație și Afaceri (Universitatea București). Mircea a apărut în videoclipurile unor artiști celebrii, precum 3 Sud Est, Holograf sau Nicole Cherry. Ca dansator, Mircea s-a remarcat până acum în echipa ce evoluează la ,,Vocea României”, dar și alături de artiști precum Inna, Smiley, Alexandra Stan, Marius Moga, Tudor Chirilă, Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Andreea Bănică, Corina, Alina Eremia, Andra, Delia etc. De asemenea, a făcut parte din trupa artistei Ester Peony, care a interpretat melodia “On a Sunday” la Eurovision.

DISTRIBUIȚI
loading...