Buzoianca Bianca Mihai are planuri mari. Cunoscută mai ales pentru prestațiile sale de solistă de muzică jazz, remarcată în showuri televizate precum ,,Românii au Talent” sau ,,Cântă acum cu mine”, Bianca s-a evidențiat și în cadrul trupei de teatru al Clubului 3,14 a Colegiului Hasdeu, care a făcut senzație la Festivalul „Serile Teatrului Studențesc”. Pasionată de teatru și film, buzoianca a avut șansa, săptămâna trecută, de a lua parte la un curs de actorie susținut de Mel Churcher, acting coachul care a lucrat cu Angelina Jolie, Daniel Craig sau Keira Knightley.

Cursul a fost organizat în București la inițiativa Cris­tinei Jacob, fostă șefă de promoție la UNATC, regizoarea româncă cunoscută cinefililor pentru semnătura pe care a dat-o filmelor „Selfie” și „Oh, Ramona!”, iar ziarelor de can-can pentru relația pe care o are cu Adrian Sârbu. Deși “Oh, Ramona!” încă se află pe buzele cinefililor, Cristina Jacob lucrează deja la noi proiecte de film. Cum procesul de căutare al actorilor este unul important, workshopul de actorie cu celebra Mel Churcher, din 10-14 iunie, este privit și ca un casting.

Cursul intensiv de cinci zile a fost susținut de către Mel Churcher, profesoară de actorie și voce renumită la Hollywood, în special pentru munca alături de Angelina Jolie în ,,Lara Croft: Tomb Rider” și ,,Original Sin”, cu Milla Jovovich în ,,The Fifth Element”, cu Keira Knightley în ,,King Arthur” și cu mulți alți actori de top, ținând cont că în CV-ul ei se află peste 60 de filme și proiecte tv.

 „S-a filmat foarte mult, cu cameramani profesioniști. Ne-a învățat și cum să ne controlăm emoțiile”

„A fost un curs de o săptămână, un curs intensiv, de opt ore pe zi. Eu am fost cea mai mică de acolo. Am luat cursuri de actorie de film, care este total diferită de actoria de teatru. S-a filmat foarte mult, cu cameramani profesioniști. Ne-a învățat și cum să ne controlăm emo­țiile, ceea ce este foarte important pentru mine. Deși sunt foarte pasionată de muzică, nu voi da examen la Conservator. Voi alege Facultatea de Calculatoare și Automatică sau UNATC. Încă mai mă gândesc, pentru că mă atrage mult actoria”, a declarat pentru OPINIA Bianca Mihai, elevă în clasa a XII- a a Colegiului Hasdeu.

DISTRIBUIȚI
loading...