Update:

Intervenția oamenilor legii a avut loc ca urmare a sesizării venite din partea unor vecini care au sesizat că nu l-au mai văzut pe bărbat de câteva zile, cu toate că din apartamentul acestuia se vedea lumină. Cum aceștia cunoșteau faptul că bărbatul locuiește singur, singura rudă a acestuia, o soră, fiind plecată în străinătate, au sunat la 112 pentru a solicita sprijin să  vadă  dacă acesta nu a pățit ceva. După intervenția pompierilor care au deblocat ușa de la intrarea apartamentului acestuia au constatat că bărbatul era decedat. El a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Update:

Bărbatul decedat în propria locuință  de pe Strada Mareșal Averescu este în vârstă de 53 de ani. Oamenii legii fac demersurile necesare pentru a stabili cauzele care au determinat decesul buzoianului.

Pompierii buzoieni au fost solicitați prin numărul de urgență 112 să deblocheze ușa unui apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Buzău. Ei au intervenit la această oră  cu un echipaj și, după ce au pătruns în locuință, au descoperit un bărbat decedat. Vom reveni cu amănunte.

DISTRIBUIȚI
loading...