Monden

„Zeul Măcelului“ se joacă din nou la Buzău

Piesa de teatru „Zeul Măcelului” a avut succes în vară și va testa din nou gustul pentru comedie al buzoienilor și în stagiunea de toamnă, pe 18 noiembrie, de la ora 18.00, la Teatrul „George Ciprian”. Veți vedea din nou pe scenă cum două cupluri de părinți încearcă, într-un mod cilivizat, să rezolve o ceartă școlărească a copiilor în care unul dintre ei a fost lovit de către celălalt cu un băț în față! Toată acțiunea se desfășoară în apartamentul cuplului Veronique și Michel Vallon, părinții victimei.

Vlad Trifaș

Spațiul devine o adevărată arenă în care cei patru își „varsă” toate frustrările în fața celuilalt cuplu, dar și al partenerului de viață. Scenografia poartă semnătura lui Codrin Boldea, light desingul îi aparține lui Costi Baciu, iar sound designul marchează creativitatea buzoianului Vlad Trifaș.

Prețul unui bilet este de 50 de lei, reduceri au doar pensionarii, 35 de lei, și elevii și studenții, care plătesc doar 25 de lei. Biletele au fost puse deja în vânzare. Premiera spectacolului a fost jucată în vară, de Ziua Mondială a Teatrului, pe 27 martie.

Articole similare