marți, 24 noiembrie 2020

Zeci de buzoieni au căutat ajutor la Consiliul Județean în prima jumătate a anului

Potrivit raportului semestrial al Consiliului Județean Buzău privind activitatea de soluționare a petițiilor în perioada ianuarie – iulie 2020, în perioada menționată s-au înregistrat 64 de petiții. Dintre acestea, 45 petiții au fost de competența Consiliului Jude­țean Buzău, însă alte 18 au fost înaintate spre soluționare altor autorități și instituții publice competente iar o petiție a fost clasată.

Solicitările au fost dintre cele mai diverse – de la cereri privind asfaltare/ reparare drumuri, la cereri privind remediere/decolmatare șanțuri de scurgere a apei  ori sesizări privind condiții neco­res­punzătoare transport pu­blic călători. De asemenea, au fost cereri privind asigurarea apei potabile în anumite zone din județ;cereri de sprijin financiar, dar și cereri de locuri de muncă.

Conducerea Consiliului Județean Buzău a acordat în semestrul I audiențe unui număr de 247 persoane fizice sau reprezentanți ai persoanelor juridice, iar principalele probleme ridicate au fost cereri locuri de muncă, cereri sprijin financiar, cereri privind remediere drumuri, cereri privind sponsorizare evenimente sportive și sesizări privind nerespectarea transport public călători.

loading...
error: Content is protected !!