Monden

YNY Sebi, cel mai apreciat trapper al momentului!

La 18 ani, este pe locul 1 în trendingurile muzicale în această perioadă

Deși s-a lansat de puțin timp în muzică, la doar 18 ani YNY Sebi face furori în industria muzicală din România și reușește să topească inimile domnișoarelor cu piesele sale, dar și prin felul în care arată. El are un succes uriaș, iar numele său este strigat de către adolescente la fiecare concert. Conform presei centrale, tânărul de 18 ani este cel mai apreciat trapper al momentului, mai ales după prestația din această vară de pe scena Neversea.

În anul 2019, YNY Sebi a lansat prima melodie care i-a adus milioane de vizualizări pe YouTube și care, de altfel, este și cea mai ascultată melodie a trapperului, „Top”. De-a lungul celor trei ani de muzică, buzoianul a reușit să-și aducă lumea la picioare, în special domnișoarele, care sunt în extaz de fiecare dată când îl văd la concerte sau la evenimente pe tânărul de 18 ani. „Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă”, povestește YNY Sebi despre începuturile carierei sale.

Spune că vrea să urmeze cursurile Facultății de Drept sau ale Academiei de Științe Economice, deși e foarte ocupat cu muzica și are o mulțime de concerte. Buzoianul spune însă că pe primul loc pentru el este școala și aceasta va avea tot timpul prioritate în viața sa.

În ultima vreme, YNY Sebi a reușit să facă din piesele sale cele mai ascultate melodii ale momentului, iar cea mai recent piesa lansată – „Defectul meu”, cu care fanii fac o mulțime de video-uri folosind versurile cântate de trapper – este, de săptămâni bune, numărul 1 în trending. El a reușit să strângă o întreagă comunitate pe internet, iar pe canalul său de YouTube are deja peste 300.000 de urmăritori. Totodată, el a realizat mai multe colaborări cu artiști cunoscuți de la noi, printre care Dorian Popa sau Bogdan de la Ploiești, aka BDP.

Articole similare