Monden

WRS și-a încheiat turneul din Europa şi Israel

Pregătirile artiștilor pentru marea finală Eurovision de la Torino au început cu turnee de promovare a pieselor pe scenele marilor orașe de pe harta Eurovision Song Contest (ESC). La scurt timp după câştigarea Selecţiei Naţionale, buzoianul WRS a primit invitaţii la evenimentele dedicate promovării fenomenului Eurovision, iar Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam şi Madrid au fost destinațiile pe care artistul le-a bifat pe harta turneului internațional de promovare a piesei „Llamame”.

„Mă bucur extrem de tare că am ocazia să merg în acest turneu internațional de promovare și abia aștept să mă întâlnesc cu comunitățile Eurovision din Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam și Madrid și să ne distrăm cel mai bine și mai frumos! Sunt sigur că vor fi experiențe foarte tari, sunt foarte excited, așa că let’s have some fun!”, a mărturisit artistul, înainte de a porni către prima destinație a turneului.

Prima scenă unde a răsunat piesa „Llamame” a lui WRS a fost în Barcelona, pe 26 martie, la Sala Apolo. Fanii l-au așteptat pe cântăreț la BCN Eurovision Party 2022, iar Wrs a cântat în fața a 1.200 de spectatori. Alături de buzoian, tot în calitate de invitați speciali au urcat pe scenă Senhit, Conchita, Rosa Lopez, Sharonne, Giuseppe di Bella, Sunstroke Project și Marta Roure, și ei concurenți ai competiției internaționale.

Următoarea oprire a fost capitala Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Pe 3 aprilie WRS a cântat în The Hard Rock Hotel, gazda evenimentului London Eurovision Party 2022, organizat în parteneriat cu wiwibloggs, celebrul portal specializat în fenomenul ESC. Aici a fost locul unei amintiri speciale, dat fiind că, în urmă cu patru ani, artistul era angajat într-un bar londonez unde muncea și servea clienții, iar în 2022 s-a aflat pe scenă și a cântat pentru ei.

Pe 7 aprilie, WRS a fost așteptat în Tel Aviv, la Israel Calling 2022, acolo unde a participat la un concert în aer liber care a adunat, an de an, zeci de mii de oameni în centrul orașului, sub sloganul „Celebrating Eurovision Together!”. După doar două zile, WRS a cântat pe scena Mel-kweg din Amsterdam, importantul centru cultural din Regatul Țărilor de Jos care găzduiește, an de an, evenimentul Eurovision in Concert. O săptămână mai târziu, sâmbăta trecută, pe 16 aprilie, reprezentantul României la Torino și-a încheiat turneul internațional de promovare a piesei „Llamame” în Spania, la PrePartyES 2022. A șasea ediție a evenimentului s-a desfășurat în fața a 2.000 de fani, în Sala La Riviera din Madrid, și a fost difuzată online pe platformele Eurovision-Spain.com.

În paralel, în tot acest timp, acasă, în România, fanii se înmulțesc iar piesele artistului buzoian capătă notorietate; alte două melodii lansate de curând au adunat mii de vizualizări, în timp record. După „Lily”, piesele „Don’t rush” și „La luna” au strâns 118.000, respectiv 90.000 de vizionări, semn că drumul celebrității pentru Ionuț Andrei Ursu continuă.

Finala Eurovision 2022 va avea loc pe 14 mai 2022 la Torino.

Articole similare