duminică, 24 ianuarie 2021

Wrs lansează ,,All Alone”, o piesă care vorbește despre singurătate

  • Buzoianul își promovează cea de-a cincea piesă de autor împreună cu un lyric video, cu un concept cyberpunkt creat tot de el

Wrs revine pe piața muzicală la zece luni distanță de prima piesă proprie, la care a câștigat deja un milion de vizualizări, cu single-ul „All Alone”, o piesă care vorbește despre singurătate și beneficiile pe care le poți obține din a petrece timp de calitate cu tine însuți în procesul de dezvoltare personală și cunoaștere de sine.

Piesa a fost compusă tot de Andrei Ionut Ursu, împreună cu Alex Ghinea și Darius Taran.  „All Alone” a fost lansată cu un lyric video cu un concept cyberpunk gândit de buzoian și creat cu ajutorul Spark AR, un program cu care se fac filtrele de Instagram. Astfel, oricine folosește filtrul creat de WRS pentru piesa ,,All Alone” poate recrea videoclipul.

„Este o piesă extrem de intimă pentru mine, despre singurătate și virtuțile ei, ­des­pre a petrece timp de ­cali­tate cu tine însuți. Consider această piesă o continuare a single-ului <why>.  Vizualul a fost făcut de mine, are un vibe cyberpunk. Am creat scenele de playback în Spark AR, același program cu care am făcut filtrele de Instagram. Deci, bonus, oricine poate recrea video-ul de la <All Alone> dacă folosește filtrul de la mine de pe Instagram. Sper să vă placă noul meu single, acum fug la studio, am multe piese de făcut”, a spus Wrs.

Wrs a mai lansat până acum ,,why”, ,,hadi”, ,,no weight” și ,,la răsărit” – ultima fiind o piesă caldă de dragoste – în decurs de zece luni, iar prima are deja pe canalele de profil un milion de vizualizări.

loading...
error: Content is protected !!