Monden

WRS, despre melodia Ucrainei: „Nu e pe gustul meu”

Ediţia cu numărul 66 a Eurovision Song Contest s-a încheiat cu victoria Ucrainei, reprezentată de Kalush Orchestra, cu piesa „Ștefania”. După două săptămâni de la încheierea competiției, melodia interpretată de artistul buzoian WRS are în continuare succes, mai ales pe rețelele sociale. Și, practic, nimeni nu se aștepta ca rezultatul românului în competiția oficială să fie atât de slab.

WRS a înțeles că votul nu a fost corect, însă s-a resemnat. Imediat după revenirea în țară, el a vorbit despre întreaga experiență de la Eurovision, la Kiss FM, unde a spus despre melodia câștigătoare că „este o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, a spus WRS.

Reprezentantul României la Eurovision 2022 a mai afirmat că el crede că nu s-a dat un credit prea mare României deoarece țara noastră nu s-a mai calificat în marea finală de ani buni. „Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie «groasă» la Eurovision”, a mai spus WRS.

Reamintim că WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a cântat  melodia „Llamame”, cu care a obţinut 65 de puncte și locul al 18-lea în clasamentul final ESC 2022. Artistul a mulţumit publicului pentru susţinere şi a declarat că „aventura Eurovision va rămâne un moment special” pentru el. „Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt! La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!”, a declarat WRS la finalul evenimentului.

Articole similare