Monden

Vunk va concerta la Buzău în cadrul unui turneu inedit

După o vară plină de concerte și, în paralel, activitate în studio, trupa Vunk anunță deja că lucrează la un nou album! Și unde se pot prezenta cel mai bine noutățile decât la un concert? Așa că băieții și-au luat rulota și instrumentele și au pornit la drum, organizând un turneu prin țară! „Turneul acesta nu are un nume. Îi dăm un nume după ce îl terminăm, îl botezăm după. Și poate acel nume va deveni titlu de cântec. Doar știi, deja: Tu ești cântecul. De data asta poate îi dai și numele.Te așteptăm la concert!”, au transmis artiștii.

Pentru ei a fost o vară în care nu doar au mers să cânte prin toată țara, dar au început să și înregistreze un album nou. Majoritatea cântecelor au fost scrise, altele încă sunt în proces de căutare sau de scriere, iar cei de la Vunk speră că o felie de inspirație pentru restul de cântece se găsește în fiecare oraș în care se vor opri, inclusiv la Buzău.

„O bună parte dintre cele mai cunoscute cântece VUNK în mod sigur le cântăm și în turneul ăsta. Dar noi abia așteptăm să asculți și unele noi, înainte de a apărea albumul. Și le vom cânta cu bucuria și emoția pe care le găsești mereu la concertele noastre. Vino pe 25 noiembrie, la O’Brothers Social Pub, de la ora 20.00!”, a transmis Cornel Ilie, solistul cunoscutei trupe.

Articole similare