luni, 03 august 2020

Vuk Milosevic, al cincilea transfer al verii la HC Buzău

Continuă campania de achiziții la echipa masculină de handbal. Și la HC Bu­zău, la fel ca la Politehnica Timișoara, antre­norul Pero Milosevic îl va avea la dispoziție, în lotul pentru sezonul viitor, și pe fiul său, Vuk (33 de ani), jucător ce poate acoperi posturile de centru / inter stânga.

Vuk și-a început cariera în handbal în Spania, acolo unde familia sa se stabilise în anii ’90. În Peninsula Iberică a evoluat pentru Teucro, Pontevedra și Algeciras, fiind ales cel mai bun tânăr jucător al competiției. În perioada 2009-2011, a evoluat în Muntenegru, la formațiile Budvanska Rivjera și HC Lovcen, alături de care a participat în Cupa Challenge și Cupa Cupelor. A continuat apoi în Italia, la Terano, unde în 2013 a fost golgeterul primei divizii, cu un număr impresionant de reușite, 226.

În sezonul 2015-2016, Vuk Milosevic a evoluat în Turcia, la Bursa Nilufer, alături de care a ajuns în sferturile de finală ale campionatului și a participat în Challenge Cup.

Din 2016, Milosevic jr. a fost legitimat la Politehnica Timișoara.

Anterior acordului cu Vuk Milosevic, HC Buzău a mai perfectat transfe­rurile altor 4 jucători: iranienii Allahkaram Esteki și Mohsen Babasafari, fran­cezul Leo Renaud-David și Călin Hossu, împrumutat de la Dinamo, tot la capitolul noutăți  fi­gurând și antre­norul Pero Milosevic.

loading...
error: Content is protected !!