Educație

Votați Liceul „Grigore C. Moisil”!

Elevi ai Liceului  „Grigore C. Moisil” participă, sub îndrumarea profesorilor ingineri pe domeniul electric, la o competiție cu alte 24 licee din țară. Este o competiție la care au luat parte și anul trecut când au avut sorți de izbândă cu sprijin din partea buzoienilor care le-au acordat voturile lor. Este vorba despre competiția NOARK. Câștigătorii se vor desemna în urma unui proces de votare online. Procesul de votare a Liceului buzoian se va realiza AICI.

Cei care vor să fie alături de liceul „Grigore C. Moisil”, singurul liceu buzoian  înscris în această competiție, pot vota în fiecare zi, până pe 20 decembrie. Concurențiii au pregătit un filmuleț în care prezintă cum au reușit să realizeze alimentarea de rezervă a unei instalații electrice de la un sistem de panouri fotovoltaice.

Anul acesta premiile oferite de firma NOARK se ridică la 1.500 de euro pentru școlile câștigătoare și 500 de euro pentru elevii implicați în proiectul câștigător.

Doar cinci proiecte cu cele mai multe voturi ajung în finală. Aceste cinci proiecte finale vor fi evaluate de un juriu format din trei angajați NOARK Electric România. Anunțarea celor trei câștigători va avea loc pe 16 ianuarie 2024 pe pagina concursului, rețelele de socializare și site-ul NOARK.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker