Monden

Vlad Drăgulin: „Să muncești ca un sclav, ca să trăiești ca un rege”

Buzoianului Vlad Drăgulin i s-au întâmplat multe, dar cele mai multe abia de acum o să i se întâmple! Așa l-a descris realizatorul radio & tv Mihai Morar atunci când l-a avut invitat, drept partener de conversație în podcast pe buzoianul Vlad Drăgulin. „Pe unii oameni îi simt. Iar pe Vlad îl simt enorm. Veți vedea. Pentru că eu simt”, a mai spus Mihai Morar despre unul dintre cei mai apreciați actori ai noii generații.

Întrebat despre ce proverb îl ghidează în viață, Vlad a spus cu maximă sinceritate: „Să muncești ca un sclav, ca să trăiești ca un rege! Eu eram în copilărie băiatul care nu era bun de nimic și nu performa în niciun domeniu, până soarta mi l-a scos în cale pe regretatul profesor Cătălin Naum. Eram copilul care mă pedepseam singur, dormeam pe jos pentru că îmi spuneam singur că nu merit nici să pun capul pe pernă. Așa mă autoeducam”, a recunoscut Vlad, mai în glumă – mai în serios.

În interviul din seria „Fain&simplu”, buzoianul a mai povestit despre prima dragoste, despre prima bătaie primită, despre cum s-a simțit copil până la 30 de ani și despre cum a simțit că este înzestrat cu un dar natural: umorul. „Așteptam de mult podcastul cu Vlad Drăgulin. A apărut acum, exact la timpul potrivit. Nu-mi pare rău că nu l-am făcut mai devreme, îmi pare bine că nu l-am făcut mai târziu. Povestea lui Vlad e materie de studiu. Despre cum toate se întâmplă la timpul potrivit. Despre cum toate se întâmplă cu sacrificiu, chiar cu autopedepsire. Despre momentul care i-a schimbat viața, ce înseamnă munca pentru el sau cum trebuie să fie femeia ideală afli doar urmărind sau ascultând ediția «Fain și Simplu» cu Vlad”, a spus Mihai Morar în teaserul în care l-a avut invitat pe actor.

Tot în interviul respectiv, buzoianul povestește și cum a fost fascinat de radio încă de mic, cum i-a venit inspirația pentru debutul „În puii mei” și de ce nu a fost niciodată  disciplinat. Iar în afară de motto-ul său, de un alt lucru Vlad mai este sigur în viață și crede în el: „Nu lua lucrurile în ușor, dacă vrei să fii cel mai bun!”.

Articole similare