Monden

Vlad Drăgulin a fost coleg de apartament cu… tatăl său

Planul buzoianului Vlad Drăgulin era, încă de pe băncile liceului, să dea la Drept, să se facă procuror, pentru că asta își doreau pentru el părinții lui. În cadrul unui interviu el povestește cum a trebuit să își dovedească talentul actoricesc, într-o familie cu părinți foarte bine văzuți de comunitate, cu funcții importante. „Tata a făcut Drept și ASE pe vremea lui Ceaușescu, terminate amândouă primul pe țară. A fost decorat de toți președinții de după ’90. Mama este unul dintre cei mai buni ingineri de drumuri și poduri din Buzău. Dar tata, probabil, a făcut o treabă foarte bună în meseria lui. A fost contabilul-șef al Poliției din Buzău, după care directorul Direcției Financiare a Ministerului de Interne, al doilea om după ministru”, a detaliat Vlad.

Tocmai când se învățase să locuiască singur, actorul s-a trezit cu tatăl său, peste el în București. Au fost colegi de apartament timp de cinci ani, cât a avut el mandatul, după care a ieșit la pensie. „Cu toate că era un om important, el lua tramvaiul. Refuza șoferul personal și multe alte beneficii. Din păcate, ne intersectam foarte rar. Tocmai absolvisem și eram într-o zonă foarte subterană a teatrului independent – jucam în baruri deloc respectabile, unde nu venea nimeni, și în apartamente. N-am pupat o scenă italiană, cu public, până la 26 de ani. Când faci teatru de apartament, nu interesează pe nimeni de tine”, a mai detaliat viața de început a actoriei Vlad.

Recent, actorul buzoian a vorbit pentru jurnaliștii de la viva.ro despre viața profesională și despre noile proiecte pe care le are în desfășurare. Dincolo de cariera în teatru, actorul are propria emisiune la Radio ZU, avându-i colegi pe Mihai Morar și Mihai Buzdugan. De asemenea, el a început și proiectul online „Zodiac la bani mărunţi”, alături de Gabriela Atanasov, ce a fost conceput sub forma unei emisiuni de astrologie de tip concurs, unde oamenii primesc recomandări de cumpărături pe baza semnului astrologic.

Potrivit viva.ro, Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai apreciați actori din generația tânără, recunoscut datorită rolurilor intepretate în „Băieți de oraș” sau „În puii mei”. Show-ul de comedie s-a desfășurat în perioada 2009-2018, iar actorul s-a remarcat datorită personajelor celebre pe care le-a interpretat. În toți acești ani, Vlad Drăgulin a jucat alături de Mihai Bendeac și Anca Dinicu, iar la cinci ani de la încheierea emisiunii de comedie, actorul a vorbit despre relația cu foștii săi colegi.

În 2018, a fost difuzat ultimul sezon al emisiunii „În puii mei”, marca Antena 1. În cadrul show-ului de comedie, buzoianul  a intepretat mai multe personaje celebre din România. Actorul a rămas în relații apropiate cu Mihai Bendeac și Anca Dinicu, însă recunoaște că se văd rar, din cauza proiectelor profesionale. „Anca este prima persoană cu care m-am înțeles bine atunci când am venit la facultate, în București. Este ca o soră. Dar ea are programul ei, eu pe al meu. Muncim mult și ne vedem când apucăm și pare că nu a trecut mult timp. Cu Mihai Bendeac mă văd destul de des la teatru. Deci ținem legătura la cabină”, a mai spus actorul potrivit click.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Vlad Drăgulin a detaliat motivul pentru care refuză aparițiile televizate și alte proiecte. „Am mare grijă cu aparițiile mele. Am refuzat multe propuneri. Voi reveni dacă îmi va plăcea proiectul și compania. De altfel refuz foarte multe invitații la emisiuni de reality în care trebuie să fiu <un simpatic cobai de televiziune>. Nu sunt genul meu emisiunile astea. Am o meserie pe care o respect prea mult să îmi fac singur asta”, a mai adăugat acesta.

În cadrul aceluiași interviu, Vlad Drăgulin a recunoscut că a vrut să devină avocat, însă a picat admiterea la Facultatea de Drept. Ulterior, a fost admis la UNATC, apoi și-a consolidat cariera în actorie. „Eu am dat la Drept prima oară; m-am pregătit toată clasa a 12-a pentru acea admitere. Am picat. Nu voiam să mă fac actor, dar am zis să încerc totuși cu două săptămâni înainte și am luat. Cred că atunci când ești menit să faci ceva anume, soarta face tot posibilul să te pună pe acele șine. După, doar trebuie să muncești mult”, a detaliat aceasta.

Vlad s-a născut în Buzău, pe 5 septembrie 1990, are 33 de ani şi este absolvent al Liceului de Artă „Margareta Sterian” din oraşul natal. S-a mutat în Bucureşti pentru a studia la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale. Îşi dorea, însă, în adolescenţă să devină avocat, dar l-a cunoscut pe Cătălin Naum, maestrul care i-a pregătit pe Florian Pitiş, Gheorghe Visu, Claudiu Bleonţ, Dan Bordeianu şi alţii.

Articole similare