Vlad Drăgulin a purtat cercel în ureche în adolescență

Cu siguranță vă aduceți aminte, cu drag, dar și cu zâmbetul pe buze, de ținu­tele și de frizurile din vremea liceului și vă minunați de moda și de tendințele de atunci. Sau de cât de rebele și de libere erau gândurile de puștan, când părinții recomandau ceva și alegerile voastre erau total diferite.

Aceleași sentimente nostalgice și amuzante le-a trăit recent și actorul buzoian Vlad Drăgulin, când, răs­foind printre imaginile anilor de liceu, și-a regăsit frizura rebelă și cercelul din ureche, dar și hanoracul negru nelipsit din ținuta ori­cărui adolescent. Vlad a postat pe Instagram o fotografie din perioada respectivă, mulțumindu-i, totodată, celui care l-a îndrumat spre cariera artistică, regretatul regizor și pedagog Cătălin Naum: „Domnul din poză este Cătălin Naum, omul care a dat un scop și un sens vieții tânărului de 17 ani cu hanorac Rammstein”, a scris Vlad pe rețeaua de socializare. 13 ani mai târziu, buzoianul devenea unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România.

„E mare lucru faptul că realizăm că, pe lângă ambiția fiecăruia de a ajunge sus în ceea ce face, să conștientizăm și să respectăm oamenii care au contribuit la evoluția noastră! Cred că în curând va fi nevoie și ca tu, Vlad, să ajuți cumva în domeniul tău tinerii! Felicitări!”, i-a scris un fan lui Vlad Drăgulin, în secțiunea de comentarii.

Reamintim că, pe lângă spectacolele de teatru, buzoianul absolvent al Liceului de Arte „Margareta Sterian” și al UNATC face parte acum și din echipa iUmor, interpretând personajul Niros, un producător perfecționist. El stă în culisele emisiunii și pune toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau con­curenților, în cel de-al zecelea sezon al proiectului coordonat de Bendeac, Delia și Cheloo, la Antena 1.

Articole similare

error: Continut protejat!!