Opinii

Viorel Holban: „Nu sunt perfect”! Altfel, erai Prefect!

Candidatul „independent” al liberalilor pentru funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Sărat se plânge, în mediul on line, că este ţinta unor atacuri nemeritate. Supărarea este legată şi de faptul că este bombardat cu „minciuni vechi”. Cu toate că, ştie şi el bine, oricât de mult ar trece timpul peste imaginea preotului care dansa pe masă la chermeza învingătorului, după câştigarea fotoliului de primar, impresia tot de actualitate rămâne!

În ultimii aproape doi ani, am publicat în ziarele OPINIA și MUNTENIA DE BUZĂU cel puţin câte două articole de presă pe săptămână despre activitatea Primăriei Râmnicu Sărat şi a primarului Sorin Cârjan, dar mai ales despre implicarea unui grup de tineri, identificaţi în organizaţia Europe Direct, cărora ar trebui să le trecem în cont cele mai multe merite pentru tot ceea ce s-a realizat în ultimii patru ani în Râmnic. Tineri care, voluntar, au accesat, odată cu fondurile de la Bruxelles, şi educaţia europeană. Râmniceni care au adus pentru oraşul lor, numai în ultimii patru ani, peste 10 milioane de euro, bani cu care încă se schimbă imaginea oraşului. Sunt convins că primarul Cârjan nu are nimic de contestat… din contră!

În schimb, unul despre care ştiu că a fost primar al oraşului Râmnic, dar nu am în minte o realizare măcar, sfidează orice regulă a unui comportament civilizat şi se face că nu vede munca unor tineri! Dacă nu sunt spectatori la masa lui de dans, nu există! Ruşinos, domnule Holban! Emisar al urii doctrinare, în totală antiteză cu condiţia de preot, o prestaţie ce generează curiozitatea „reţetei” de coabitare evlavie-antreprenoriat.

Articole similare