Monden

VIDEO / Yny Sebi, încă două piese noi

Buzoianul rupe trending-ul de pe YouTube-ul românesc cu hit-urile „Nu mai plâng” și „OK fato”

O relație încheiată cu ambiția de a trece mai departe rapid și o declarație de dragoste modernă sunt temele abordate de Yny Sebi în cele mai noi piese lansate pentru fanii muzicii trap și nu numai. Ambele melodii beneficiază și de videoclipuri sugestive, semn că trapper-ul a început cu bine acest an, în care anunță și un album nou, „Lumea mea”.

Prima melodie, lansată în urmă cu două săptămâni, transpune sentimente de trădare, dar și de ambiție de a trece peste o relație în care cei doi nu se mai regăsesc. Finalul piesei este semnificativ, iar încurajarea este maximă, „Sebi, tu ești erou”, pentru că și promisiunea este una fermă, „Nu mai plâng”.

Cealaltă piesă, „OK fato” are un mesaj potrivit pentru perioada aceasta dedicată iubirii și reprezentantelor sexului frumos, fiind o declarație unică de dragoste pentru iubita care îi depășește toate așteptările, căreia îi cumpără multe buchete de flori și bijuterii alese.

Ambele melodii vor face parte din albumul pe care Yny Sebi îl pregătește în această perioadă, ce se intitulează „Lumea mea”.

Buzoianul a fost pe val și anul trecut, lansând piese îndrăgite de iubitorii muzicii trap, atât singur, cât și în colaborare cu alți artiști sonori din industria autohtonă. „Abu Dhabi”, „Tarabanele” și „Cola”, piese lansate alături de Bogdan de la Ploiești, s-au ridicat la peste 50 de milioane de vizualizări, Yny Sebi ajungând rapid la titulatura de artist de referință în ramura trap a muzicii. Odată cu succesul, au apărut și concertele mari, trapperul făcând senzație anul trecut pe scenele de la Untold și Neversea. Într-un singur an, buzoianul a reușit să câștige simpatia a peste 340.000 de urmăritori în mediul online, semn că opera artistului a ajuns la consumatorii de muzică într-un mod eficient.

„E un vis, de mult mi-am dorit chestia asta și Boier Bibescu m-a ajutat foarte mult. Am fost foarte fericit că a fost știrea, cu <Defectul meu>, când a ajuns locul 1 în trending, că manelele au fost detronate. Îți dai seama că m-am simțit foarte împlinit. N-am de ce să mă ascund sau să mint, dar este vorba și despre noroc, că am avut ocazie de la Dumnezeu să mi se întâmple atâtea chestii frumoase. A fost și muncă, nu 24 de ore în studio, muncă psihică mai mult, că erau oameni care ziceau: <Lasă-te, că ești nu știu cum, ești nu știu cum!>. Mai mult la creier mă afectau vorbele astea! Și echipa o am pe cea mai bună, avem cea mai tare echipă la ora asta și mă simt ca în familie cu ei!”, a declarat Yny Sebi pentru un cotidian central.

Articole similare