Monden

VIDEO / WRS și Emilian s-au transformat în… Tudor Gheorghe!

Personaje noi, transformări noi, atitudini schimbate în fiecare sezon! În ediția a 9-a a emisiunii „Te cunosc de undeva – Sezonul 18”, Emilian și WRS s-au transformat în Tudor Gheorghe și au interpretat piesa „Mărine, la nunta ta”; WRS și Emilian s-au descurcat de minune, făcând impresie bună în fața tuturor.

„Am vibrat altfel la acest moment. Vreau să ușurez treaba și îi dau cuvântul Andreei Bălan să scape repede”, a spus Aurelian Temișan despre interpretarea buzoianului și a lui Emi. „Eu îl întrebam pe Cristi dacă el așa face, dar fiindcă m-ați păcălit și ați fost naturali, ați fost foarte buni, ce să mai”, a completat și Andreea Bălan. „Sunt convins că va fi fericit Tudor Gheorghe când va vedea momentul acesta, că ați fost serioși. El glumea cu cel de la țambal, ei se bucurau, era autentic. E greu de redat autenticitatea”, a sublinat și Cristi Iacob. „Deci eu îl simt pe maestrul Tudor Gheorghe foarte mândru, falnic, o prestanță. El își însușește totul. Emilian a încercat să susțină ultima vocală și să vibreze. Pe acute stăteai și vibrai și era plin de armonice, ți-ai savurat propria voce. Cât despre WRS, de cântat ai încercat să susții, mai mult ai jucat-o decât ai cântat-o. Dar mi-ați plăcut amândoi”, a încheiat Ozana Barabancea. „Ați făcut maxim din ce puteați, sunt mândru de acest moment”, a precizat și Aurelian Temișan.

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă. Opt cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie intră  în jocul transformărilor în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20.00.

În acest sezon a fost introdus un bonus 100 de puncte, care poate aduce schimbări spectaculoase de clasament. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului. O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Articole similare