Monden

VIDEO / WRS și Andromache au lansat o piesă împreună

Eurovisionul i-a deschis drumuri nebănuite și îi aduce notorietate și succes în continuare buzoianului Wrs! Reprezentantul României la Eurovision 2022 a lansat de câteva zile piesa „If You Were Alone” alături de frumoasa Andromache Ela, cântăreața din Cipru care a făcut furori la același concurs internațional de muzică.

Videoclipul piesei este filmat în Santorini, de către Paul Moldovan, şi a fost editat chiar de către WRS. Muzica a fost compusă de WRS, Cezar Gună şi Costel Dominteanu (DOMINO). Partea în limba engleză a acestui track a fost scrisă de către WRS, Cezar Gună şi Andromache, în vreme ce versurile în greacă provin de la Vasilis Koumentakos, potrivit infomusic.ro.

Artistul se bucură de lansarea noii sale melodii, dar și de colaborarea cu superba artistă din Cipru. „Atât eu, cât și Andromache am trecut împreună prin experiența Eurovision, o experiență ce ne-a schimbat viața într-un mod atât de frumos. De prima dată de când am auzit piesa Elei am știut clar că noi o să colaborăm într-o zi, ceea ce s-a și întâmplat. Piesa îmbină perfect stilul deep-house pe care am încercat să mi-l conturez de-a lungul timpului cu ritmurile grecești și vocea sensibilă, dar atât de perfectă a lui Andromache. Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă”, a declarat el.

Piesa a strâns deja peste 500.000 de vizionări pe YouTube, fiind în tendințele celor mai ascultate melodii.

Reamintim că WRS a reprezentat România la finala Eurovision 2022, cu  piesa „Llamame”, care a ajuns deja hit în ţările vorbitoare de limba spaniolă de luni bune. Ucraina a câștigat Eurovision 2022 cu 631 de puncte. Locul doi a fost ocupat de Marea Britanie cu 466 de puncte. Spania a ajuns pe locul 3, cu 459 de puncte. Suedia a fost pe locul 4, cu 438 de puncte, iar Serbia, locul 5, cu 312 puncte. România a primit doar 65 de puncte, clasându-se astfel pe locul 18.

Articole similare