Monden

VIDEO | WRS revine cu o nouă piesă

Andrei Ionuț Ursu a lansat single-ul ,,Amore” în colaborare cu DJ-ul și producătorul turc Ilkan Günüç

Un sound ce duce imediat cu gândul la vară, prin intermediul unei povești de dragoste cu vibe medi- teranean! Sunt ingredientele noului single ce poartă semnatura buzoianului WRS, cel care a compus piesa ,,Amore” alături de Cezar Gună, Costel Domnițeanu, Alex Turcu și Ilkan Günüç.

,,Am avut o iarnă lungă, cu întreaga situație creată de pandemie, am stat în studio și am scris, am ascultat diverse instrumente, am încercat să-mi găsesc soundul interior și m-am gândit în permanență la vară, la plajă și la un pahar de Cuba Libre. Toate astea m-au inspirat. <Amore> este prima piesă pe care v-am pregătit-o și este un vibe în sine. Iar Ilkan a simțit asta. Echipa noastră de publishing i-a trimis propunerea, el a răspuns în șapte minute, iar colaborarea a început imediat. Așa că aștept cu nerăbdare feedbackul oamenilor. Hai să condimentăm vara asta cu muzică bună”, a declarat WRS.

WRS (Andrei Ionuț Ursu) este un artist cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera în mu- zică, a fost dansator în showuri de televiziune și pentru mai mulți artiști consacrați. În 2015 a făcut parte din boy-bandul SHOT, iar doi ani mai târziu s-a mutat la Londra, unde și-a perfecționat abilitățile de songwriter. În ianuarie 2020, WRS a semnat cu Global Records și a început propriul său proiect muzical electro-pop. Pe lângă muzică, artistul își produce deseori videoclipurile și artworkurile, oferindu-le astfel ascul­tătorilor o parte din lumea sa visătoare.

DJ-ul și producătorul turc Ilkan Günüç este un artist extraordinar, care se bucură de un succes fenomenal la nivel global. Cariera sa în muzică a început când avea doar 15 ani, iar de atunci s-a perfecționat în permanență, a evoluat și a reușit să-și crească popularitatea    într-un timp foarte scurt. Ilkan este cunoscut pentru succesul pe care l-a avut recent cu remixul piesei Lalala (Y2K & bbno$), care a fost lansat în 2020. Remixul a ajuns pe primul loc la radioul BBC1, pe locul al doilea în alte 37 de țări și locul 8 în Global Shazam. Piesa a avut și un challenge special pe TikTok și Instagram, videoul fiind share-uit de peste 15 milioane de oameni și urmărit de 1 miliard. Provocarea a fost, de asemenea, preluată de foarte multe celebrități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!