Monden

VIDEO | WRS a lansat o nouă piesă

WRS vrea să le arate fanilor cât de recunoscător e pentru tot ce i se întâmplă, motiv pentru care a ales să scoată o nouă piesă, care să treacă în revistă toată experiența Eurovision și nu numai. „Me Flipa” reprezintă acea piesă care îți dă o stare de bine, care te poartă peste tot prin amintirile din vara aceasta, oferindu-ți senzația unei libertăți de care mulți dintre noi avem nevoie.

„Ideea piesei a venit în timp ce mă plimbam prin Barcelona, gândindu-mă la cât de recunoscător sunt pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Iar videoclipul eu sper să transmită exact acest lucru, fiind un recap al tuturor momentelor frumoase din această vară, inclusiv din Barcelona, din arhiva personală. Enjoy it!”, a spus artistul.

Lunile acestea, WRS a reușit să îmbine perfect programul aglomerat al concertelor de peste tot din lume cu sesiunile și orele petrecute în studio, iar noua piesa reprezintă concluzia: „Me Flipa” („Asta e tare”). Spania, Polonia, Malta, Grecia, Olanda, Israel și România sunt doar câteva dintre țările care l-au găzduit anul acesta pe WRS în maratonul de concerte.

Noua melodie a fost scrisă de către buzoian, alături de Florian Rus, Alex Ghinea (911) și Costel Domințeanu, producția fiind realizată de Costel Domințeanu. Videoclipul piesei a fost realizat de WRS și este bazat pe arhiva personală a acestuia, prezentându-ne cele mai importante momente din vara aceasta, de la emoțiile din perioada Eurovision, până la concertele și interviurile de peste tot prin lume.

Reamintim că, în vară, cameleonicul buzoian a reușit să își depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre țările unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. Recent, artistul a lansat un EP-ul „Mandala” ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni numărul unu pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. Cel mai recent single al artistului, „La Melodia”, se bucură de suținerea unora dintre cele mai mari radiouri din România, piesa fiind prezentă în Top 200 Shazam România încă din ziua lansării.

Articole similare