Monden

VIDEO | Wrs, colaborare incendiară cu Gran Error

„I Like it” este noul proiect muzical ce poartă semnătura Wrs și Gran Error, care vin să adauge acel „sparkle“ de care aveți nevoie în playlist-ul vostru cu energie! „I Like It” reprezintă o abordare electrică a flamencoului și a soundului specific spaniol, o combinație de stiluri care poate nu ar fi fezabilă în teorie, dar cu abordarea artistică a celor de la Gran Error și Wrs, rezultatul este în mod clar unul magnetic ce trebuie neapărat ascultat.

„Așa cum am promis, am livrat. După cum am spus, următoarele mele lansări vor fi mai mult despre vibrații pozitive și distracție și astfel,  începem cu această colaborare. «I Like It» este piesa ideală pentru o petrecere reușită! Mulțumesc Gran Error pentru propunerea de a colabora, ador rezultatul!”, a  declarat Wrs. Piesa a fost creată de Gran Error (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și de buzoianul Wrs, alături de Achi, Ira și Mingue, iar producția a fost realizată de Gran Error și Achi. „Ritmul, vibrațiile și combinația de stiluri pentru acest cântec au rezultat exact așa cum ne-am dorit. Wrs a venit perfect în completare cu sound-ul său fresh și astfel vă oferim mixul ideal!” , a completat și Gran Error. Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt cei doi producători din spatele proiectului muzical de succes Gran Error. De asemenea, ei sunt mințile creative din spatele Play & Win, unul dintre cele mai prolifice proiecte dance care a produs hituri internaționale pentru artiști precum INNA, Antonia, Flo Rida și mulți alții.

De cealaltă parte, Wrs este considerat unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, care a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă care a fost două săptămâni numărul unu pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul „Amore”.

Recent, Wrs a primit premiul pentru Best Male, în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră. Unul dintre cele mai recente single-uri lansate, „Tu nu vrei”, de asemenea plin de vibrații spaniole, a fost foarte bine primit pe radioul din Bulgaria și a atins locul 6 în topul căutărilor pe Shazam din România. Mai mult decât atât, „Dale”, ultima lansare a artistului, a ajuns pe #8 în Shazam Bulgaria.

Articole similare