Monden

VIDEO | Vocea României: O buzoiancă a întors trei scaune dintr-un foc!

Surprize frumoase aduce sezonul 10 al show-ului „Vocea României” pentru talentele muzicale ale Buzăului! După momentul remarcabil și plin de emoție al Danei Dobre a venit rândul Denisei Avram să testeze scena și senzația audițiilor pe nevăzute de la ProTV.

Interpretarea puștoaicei de 18 ani a surprins-o din prima pe Theo Rose, care a apăsat butonul și a întors și scaunul antrenorului său, Smiley, fără să îl mai întrebe. Irina Rimes a vrut și ea să facă cunoștință cu tânăra care a cântat o parte din melodia „Break my heart”, iar Denis de la „The Motans” a recunoscut că a fost încântat de alegerea piesei, așa că s-a aprins și la el lumina roșie de la scaunul juraților. Prin urmare, trei din patru antrenori au fost încântați de prestația Denisei și au dorit-o în echipa lor.

Emoționată la vederea rezultatului momentului său, tânăra buzoiancă s-a decis cu greu alături de cine să continue provocarea muzicală, în condițiile în care Irina a recunoscut-o din postările pe TikTok cu care a participat la concursurile lansate de ea. Theo a fost cea mai vehementă în a-și prezenta argumentele de a o lua pe Denisa în echipa în care ea și Smiley sunt antrenori, apreciind vocea versatilă a buzoiencei. „Mie mi-a plăcut foarte mult piesa pe care ai ales-o. Ai o voce foarte frumoasă, se simte potențialul în ea, iar la acest aspect vreau să lucrez împreună cu tine. Convinge-l și pe Smiley că a meritat să apăs butonul fără să îi cer voie”, a spus Theo Rose.

Denisa Avram a părut hotărâtă în decizia ei, deși a recunoscut că nu ar vrea să supere pe nimeni, mai ales că în duetul de pe platforma TikTok tânăra reușise să îi atragă atenția Irinei Rimes, care acum s-a și întors cu fața spre scenă imediat ce i-a auzit vocea. „O să aleg să merg în echipă la Irina”, a spus la final Denisa.

Reamintim că în 2020, pe vremea cand avea doar 16 ani, Denisa Avram impresiona pentru prima data showbiz-ul muzical la X-Factor. Înca de pe atunci avea look-ul și atitudinea unui artist, povestind că primul contact cu muzica l-a avut în clasa a VII-a, când tatăl său a dus-o la lecții de canto. Denisa s-a ambiționat de atunci și nu și-a dorit să studieze doar canto, ci și teatru, pentru a o ajuta să aibă prezență scenică și să scape de emoții.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker