duminică, 11 aprilie 2021

VIDEO | Vlad Drăgulin și Speak realizează emisiunea „Îs geană pi tini”

Actorul buzoian Vlad Drăgulin și Speak (Ștefan Sprianu) au lansat un proiect exclusiv online. Este vorba despre emisiunea „Îs geană pi tini”, care poate fi urmărită gratis în fiecare luni, pe site-ul a1.ro.

Proiectul s-a lansat pe 9 noiembrie, iar potrivit ­pa­ginademedia.ro, se va posa pe site-ul Antenei în fiecare zi de luni câte un nou episod.

Cei doi vor analiza în fiecare săptămână instastory-urile sau postările vedetelor din România și din străinătate, comentând conținutul pe care îl publică acestea. În discuțiile lor, vor interveni și câțiva „prieteni” ai lui Vlad Drăgulin, personaje pe care acesta le-a creat în mediul online cu ajutorul filtrelor din Instagram.

Buzoianul este superîn­cântat de colaborarea cu Speak și mai ales de faptul că vor evolua în mediul online, având în vedere că spectacolele de actor sunt anulate momentan.

„Toate întâlnirile marcante din viața mea pur și simplu s-au întâmplat”

„<Îs Geană Pi Tini> pur și simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante și toate întâlni­rile marcante din viața mea pur și simplu S-AU ÎNTÂMPLAT!”, a declarat buzoianul.

Acesta este al doilea proiect online realizat de Speak la Antena 1, după „DeSpeak Firu-n Patru”, din primăvară, atunci când analiză episoadele din Asia Express. Cânterețul s-a alăturat și echipei „Chefi la Cuțite”, în sezonul 9, și va realiza curând o serie de video-uri cu ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la cea mai tare emisiune culinară.

„Împreună cu Vlad Drăgulin este mult mai distractiv”

„Am tot spus că în on-line mă simt că acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu <DeSpeak Firu’n Patru>, o emisiune cu și despre Asia Express, iar <Îs geană pi tini> a venit în mod natural. Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv. Așadar, noi vă așteptăm în fiecare luni, pe a1.ro.”, a completat și Speak.

https://a1.ro/is-geana-pi-tini/video/is-geana-pi-tini-episodul-1-id1036704.html

 

loading...
error: Content is protected !!