joi, 22 octombrie 2020

VIDEO Un tânăr cu probleme psihice, din Pietrosu, amenință că se aruncă de pe acoperișul locuinței

UPDATE

Misiune a autorităților pentru a convinge un bărbat de 36 de ani, din localitatea Pietrosu, comuna Costești, să coboare de pe clădirea de unde amenință că se aruncă. Se pare că acesta s-ar fi urcat pe acoperișul locuinței la primele ore ale dimineații, iar de atunci pompierii și polițiștii negociatori nu au reușit încă să-l convingă să coboare. Mama bărbatului se află și ea acolo.

Tânărul, de etnie romă, este diagnisticat cu afecțiuni psihice și urma și un tratament în acest sens. De când ar fi revenit din Norvegia, unde și-a făcut veacul împreună cu familia până la începutul pandemiei, a refuzat să mai ia medicamente. Azi-noapte s-ar fi încuiat într-o cameră a locuinței, iar familia ar fi alertat autoritățile de teamă să nu-și facă rău. A ieșit de acolo dar în jurul orei 5.30 s-a urcat pe acoperișul casei cu etaj și nu vrea să vorbească cu nimeni.

Între timp, a fost dispusă întreruperea curentului electric pentru a nu fi risc ca omul să se curenteze, lângă imobil fiind un stâlp electric, astfel că tot satul a rămas fără energie electrică.

 

Gepostet von Costel Turcu am Mittwoch, 12. August 2020

loading...
error: Content is protected !!