Actualitate

VIDEO / Proxenet buzoian în arest

Zi cu ghinion pentru un buzoian în vârstă de 42 de ani, cercetat pentru proxenetism. În data de 13 decembrie, polițiștii de investigații criminale, împreună cu criminaliști și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău, au efectuat o percheziție domiciliară la buzoian.

Au fost puse în aplicare șapte mandate de aducere, pentru persoane cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, din județele Buzău, Brăila și Argeș, persoane care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe medii de stocare, înscrisuri, 4.900 de lei,  două pistoale tip airsoft și o sabie.

Din verificările efectuate, a reieșit că, în perioada 2014-2022, bănuitul ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către cinci tinere, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, pe teritoriul mai multor state (Elveția, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania).

În urma activităților ilicite, bărbatul ar fi obținut foloase materiale de peste 500.000 de euro.

Faţă de bănuit, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată, iar la data de 14 decembrie,  judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker