Actualitate

VIDEO / Percheziții la Buzău într-un dosar de proxenetism

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare șase mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Buzău, în cadrul unui dosar penal de proxenetism, la imobile utilizate de un bărbat și două femei, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, din Buzău și Ilfov. Activitățile s-au desfășurat în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Buzău.

Începând cu anul 2018 și până în prezent, prin metoda „Loverboy”, bărbatul ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către cele două tinere, pe teritoriul României, Elveției și Italiei. În acest mod, bănuitul a obținut foloase, fiind estimat un prejudiciu de 80.000 de euro. Persoanele își ofereau serviciile prin intermediul site-urilor de specialitate, iar activitatea infracțională se desfășura în diferite unități de cazare cu regim hotelier.

Poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 1.700 de lei, telefoane mobile şi înscrisuri. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism. La finalul perchezițiilor, în baza mandatelor de aducere, cele 3 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. În urma probatoriului administrat, față de tânăr a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea punerii în mișcare a acțiunii penale și arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare