Monden

VIDEO | „Obsesia”, noul single al buzoiencei Ellie White

După ce a alinat inimile rănite cu „Ce va rămâne din noi”, o piesă ce spune în versuri povestea unei relații de dragoste în­cheiate, Ellie White lan­sează „Obsesia”, un single despre iubirea care plu­tește în aer. Cu muzica și versurile compuse de buzoiancă împreună cu Andy Platon, „Obsesia” este un single pe beaturi dance, ce scoate în evidență etapele unei povești de iubire.

„Obsesia mea în acest moment este să creez cât mai multe piese…”

„<Obsesia> a luat naș­tere din dorința de a explora cât mai multe emoții. Am lucrat la piesă cu Andy Platon, care reușește să creeze orchestrații ­mi­nunate pentru fiecare idee care îmi trece prin minte. Are o răbdare extraordinară și un talent indubitabil, și îmi place foarte mult să lucrez cu el în studio. Consider că mulți dintre noi trecem la un moment dat prin perioade în care ne obsedează ceva sau cineva, iar obsesia mea în acest moment este să creez cât mai multe piese, cu nuanțe cât mai variate și cu mesaje cât mai pe înțelesul tuturor”, a declarat artista.

Ellie White, Elena Băltăgan pe numele ei adevărat, a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, „Șoapte” (peste 12 milioane de vizualizări) iar împreună au avut o mulțime de hituri care au cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum „Sete de noi”, „Power of Love” sau „Nu te mai caut”, iar în 2017, Ellie White a lansat piesa și videoclipul „Mintea mea”. În 2018 buzoianca a cola­borat cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume, pentru remakeul hitului „Take it”, iar vara trecută a lansat „Scrum”.

Ellie a absolvit Liceul de Arte „Margareta ­Ste­rian” din Buzău, participând la fstivalurile muzicale încă de atunci. A cunoscut celebritatea imediat după ce a fost admisă la Conservator în București. Buzoianca a visat să facă muzică, iar visul său a prins contur când în 2003 a devenit solistă grupului Dj Project, alături de Gino Manzotti și Dj Maxx. Împreună cei trei au reușit să „revo­luționeze” muzica ro­mâ­nească a acelor ani.

Articole similare